header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Jeugd

Meisjes B1 door naar de subtop!

Nieuws afbeelding 14-10-2018 Na een bloedstollende wedstrijd heeft Shinty MB1 zaterdag met 4-3 van Soest gewonnen. Dit betekent dat ze na de herfstvakantie uitkomen in de sub-topklasse. Gefeliciteerd meiden, coach Laurens en teammanager Ellis met deze geweldige prestatie! Heel veel Shinty-supporters waren naar Houten gekomen om de meiden aan te moedigen. Dat heeft zeker geholpen, want het bleef tot in de laatste minuut spannend. Na 2 minuten stond Shinty al met 1-0 voor. Daarna ging het gelijk op. Keeper Carolien heeft nog een strafbal tegen gehouden. Uiteindelijk scoorde Shinty in de laatste minuut het winnende doelpunt.