header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Vrijwilligers

Vrijwilliger in het zonnetje: Marjolein Hoogeveen

Nieuws afbeelding 28-10-2018 Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we nader kennis met Marjolein Hoogeveen, oud-wedstrijdsecretaris senioren, CS+ scheidsrechter, oud-voorzitter, oud-HTZ Jeugd en Lid van Verdienste van onze club.

Kun je wat over jezelf vertellen? 
Ik ben Marjolein Hoogeveen, woon 12 jaar in Driebergen en ben bijna net zolang vrijwilliger bij Shinty. Mijn twee, inmiddels volwassen dochters, hockeyen samen in DJ1. Zelf speel ik nog 7 tegen 7 op Shinty, wat een leuke nieuwe competitievorm is op vrijdagvond. Tot aan dit seizoen speelde ik zeven jaar in DVA. 

Hoe ben je bij Shinty betrokken geraakt?
Toen wij in Driebergen kwamen wonen, wisten een paar vriendinnen die al actief waren op Shinty, dat ik een hockeyer ben in hart en nieren en op HC Rotterdam ook vrijwilligerswerk had gedaan. De vraag kwam dan ook heel snel of ik wat wilde doen voor de club. Het ging om een een plan maken voor de jeugd. Ik had op dat moment niet door dat het om een bestuursfunctie ging. 

Wat doe je als vrijwilliger voor Shinty?
Ik ben dus meteen in het bestuur begonnen; twee jaar HTZ Jeugd en vier jaar Voorzitter. Daarna nog 5,5 jaar wedstrijdsecretaris voor de senioren, daar ben ik nu net mee gestopt. Ondertussen ben ik ook CS-plusser geworden en heb ik veel gefloten. Helemaal aan het begin van mijn loopbaan bij Shinty ben ik nog coach geweest van MD8-1, maar dat kon ik er later niet mee naast doen.  

Wat vind je leuk aan het vrijwilligerswerk voor Shinty? 

Het leuke aan het doen van vrijwilligerswerk is dat je de club, zeker als voorzitter, echt verder kunt brengen. Je idee├źn die je hebt over hockey en hoe dat er in Driebergen uit zou moeten zien, in de praktijk kunt brengen. Het is teamwork, dus met de juiste ploeg mensen maak je veel energie los en krijg je daar dus zelf ook energie van. Het is inspirerend, gezellig en je leert in korte tijd heel veel mensen kennen. En niet te vergeten; het gaat over hockey en dat is altijd leuk! Shinty is een gezellige familieclub, waar ook mijn dochters altijd met veel plezier hebben gespeeld. Ook voor hen heb ik me ingezet voor een leuk clubleven. 

Aan welke vrijwilliger geef jij de stick door?
Ik geef de stick door aan Ronald van den Assem, drijvende kracht achter de Barcommissie!
 
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]