header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

De Shinty Kledingbeurs was een succes!

Nieuws afbeelding 6-11-2018 Afgelopen zaterdag is de allereerste Shinty Kledingbeurs gehouden. En het was een succes! Naast aangeleverde spullen werden ook de gevonden voorwerpen op de club verkocht. En dit alles tegen zeer aantrekkelijke, kleine prijzen. Met name clubkleding als grijze rokjes en broekjes, Reecekleding en schoenen en sticks waren in no time van eigenaar gewisseld. Maar ook skates, kousen, scheenbeschermers en sportvesten/-jasjes gingen als warme broodjes. 

Leden konden alle sportkleding en andere sportbenodigdheden voorafgaand aan de beurs inleveren. Zij bepaalden zelf de verkoopprijs, waarvan een kwart ten goede kwam aan Shinty. 

Genoeg reden dus om deze kledingbeurs vaker te gaan organiseren en haar een vaste plek in de jaarkalender te geven. Binnenkort zullen we de datum voor de volgende beurs bekendmaken, zodat je alle boventallige sportitems in je kast kan opsparen voor verkoop. 

Dank aan alle vrijwilligers die met veel gezelligheid en enthousiasme geholpen hebben in of bij ‘de winkel’!
Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Studio Shinty Aflevering 9

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]