header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Sponsor in the Spotlight: Ortho Driebergen

Nieuws afbeelding 24-11-2018 Al 20 jaar is de ORTHO een vertrouwd adres in Driebergen en sinds mei 2017 huist onze gezellige moderne orthodontie praktijk aan de Bosstraat 12. Hier wordt door Bert Koster van Groos, orthodontist, samen met een team van hoogopgeleide enthousiaste assistentes, dagelijks gewerkt met beugels in de mond voor het bereiken van de stralende lach. In samenwerking met o.a. kaakchirurgie en speciale tandheelkunde zijn wij ook gespecialiseerd in het behandelen van complexe mondafwijkingen.

Bij kinderen is de slotjesbeugel de meest toegepaste beugel. Een buitenboord beugel is bij de ORTHO allang verleden tijd. Veel volwassenen kiezen tegenwoordig voor de onzichtbare slotjes beugel. Want er goed uitzien, een stralende lach en een goede eerste indruk maken is belangrijk! 

Voor alle informatie over onze praktijk, de beugels en behandelmethode kunt u terecht op onze site www.deortho.info Want een beugel? Hoe lastig is dat nu en wat kost een beugel? Zou het ook iets voor mij zijn? Zijn er ook beugels die je niet ziet of niet zo opvallen? Met plezier kunnen wij al deze vragen voor jullie beantwoorden en meedenken over een goed plan op weg naar een mooi passend gebit. 

Wij zijn al voor het vijfde seizoen sponsor van Shinty en verzorger van de hapdagen voor de hockeybitjes. Ook buiten deze dagen om is iedereen van harte welkom in de praktijk voor het aanmeten van een op maat gemaakt bitje. 

Sponsor jubileum actie seizoen 2018/2019 voor leden van Shinty
Tijdens het hockey seizoen 2018/2019 krijgen leden van Shinty, die een beugel behandeling starten bij de ORTHO, van ons gedurende de vaste beugelperiode een op maat gemaakt bitje cadeau. 
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]