header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Nieuw Digitaal Wedstrijdformulier (DWF) in gebruik

Nieuws afbeelding 5-1-2019 De KNHB is gestart met een nieuw Digitaal Wedstrijdformulier (DWF). De belangrijkste wijziging is dat je als coach nu ook een eigen DWF-code krijgt (per wedstrijd). Deze code kun je terugvinden in de Shinty-app, onder wedstrijd-details. Daar staat ook de code voor de arbitrage. Dit zijn verschillende codes. De tegenstander heeft een eigen 'coach'-DWF-code. De wedstrijdcodes zijn alleen zichtbaar voor de coaches en de arbitrage. Bij senioren-teams kunnen alle spelers de code zien.

Let op: als coach moet je de wedstrijd koppelen met de code!

Het nieuwe DWF vind je op dezelfde plek als het oude DWF. Inloggen gaat ook met dezelfde gegevens.

Handleiding
De KNHB heeft voor zowel scheidsrechters als coaches een handleiding gemaakt met daarin een instructie over de wijze waarop het DWF ingevuld moet worden. 

Handleiding scheidsrechters

De handleiding kun je ook vinden op de website van de KNHB.

Back-up plan bij technische problemen
De KNHB verwacht het niet, maar mocht het DWF niet werken dan vraagt de KNHB om de uitslag te mailen naar [email protected] Het is de bedoeling dat de scheidsrechters zelf de mail versturen met de uitslag, de kaarten en eventuele opmerkingen. 

Houd de KNHB Nieuws pagina in de gaten voor mogelijke technische problemen!Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]