header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Vrijwilligers

Vrijwilliger in het zonnetje: Nellie Zomerman

Nieuws afbeelding 8-1-2019 Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we nader kennis met Nellie Zomerman, lid van de Sponsorcommissie. 

Kun je wat over jezelf vertellen? 
Ik ben Nellie Zomerman, woon 15 jaar in Driebergen en ben getrouwd met Jeroen. Ik heb twee kinderen: Jasper (14 jaar) speelt in de B en is CS+-scheidsrechter en Carlijn (11 jaar) speelt in de D. Ik loop nu een jaar of 5 bij Shinty rond. Zelf heb ik ooit een blauwe maandag gehockeyd bij De Graspiepers in Drachten, maar geniet nu meer van het kijken naar het hockeyen van mijn kinderen. Ik heb een eigen bedrijf in de verkoop en onderhoud van houten vloeren, genaamd Van Nellie houten vloeren. Ik heb een kantoor/showroom aan huis, waar ik op afspraak adviseer in de mogelijkheden voor houten vloeren. Een erg dankbaar product om mee te werken.    

Hoe ben je bij Shinty betrokken geraakt?
Carlijn is gaan hockeyen vanaf de F-jes en Jasper is na een aantal jaren voetbal in de D-Jeugd ingestroomd bij het hockey. Vanaf dat moment ben ik met grote regelmaat op de club te vinden.

Wat doe je als vrijwilliger voor Shinty?
Na een jaar teammanager van het team van Carlijn werd ik gevraagd voor de Sponsorcommissie. Dit vond ik een mooie uitdaging. Aangezien ik zelf ondernemer ben en het altijd een uitdaging vind om voor, in dit geval Shinty, de club zoveel mogelijk middelen binnen te halen. Hoe meer sponsorbijdragen we binnenhalen, hoe meer we voor de club kunnen gaan doen. We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe sponsoren zodat we nog meer wensen kunnen waarmaken. 

Wat vind je leuk aan het vrijwilligerswerk voor Shinty? 
Je kan als vrijwilliger echt het verschil maken voor Shinty. In het geval van de Sponsorcommissie maak je financieel een groot verschil. Hierdoor kunnen we voor o.a. de kinderen hele mooie dingen doen, materialen kopen etc. Ik maak me graag nuttig voor club, en zo lang me dit energie oplevert, ga ik er dan ook voor de volle 100% voor! 

Aan welke vrijwilliger geef jij de stick door?
Ik geef de stick door aan Janine Spieksma, drijvende kracht achter de G-Hockey! 


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]