header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Een leven lang hockey!

Nieuws afbeelding 4-1-2019 Wist je dat voor zestigplussers de mogelijkheid bestaat om te blijven hockeyen, eventueel in combinatie met het hockeyen op zondag bij Shinty, bij een unieke hockeyclub? Hockeyclub De Zestigplussers is een hockeyvereniging zonder eigen velden en/of clubhuis. De Zestigplussers is voor goede en minder goede hockeyers vanaf het kalenderjaar dat men 60 wordt. Ook (oud-) bondsscheidsrechters kunnen lid worden van de vereniging. 

De vereniging organiseert tijdens het hockeyseizoen iedere twee weken onderlinge wedstrijden. De wedstrijden vinden plaats op een dinsdag of donderdag bij een hockeyvereniging op wisselende locaties in Nederland.De teams worden – afhankelijk van het aantal deelnemende spelers per speeldag – samengesteld en spelen dan minimaal drie wedstrijden van dertig minuten. Behalve aan deze onderlinge wedstrijden, neemt de vereniging ook deel aan nationale en internationale wedstrijden, waaronder de European Grand-Masters Trophy en World GrandMasters Cup.

Wil je meer weten over Hockeyclub De Zestigplussers? Meer informatie vind je in Veelgestelde vragen of neem contact op met Teun Bleijenberg, [email protected] Hij is ten zeerste bereid om al jouw vragen te beantwoorden!   


Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]