header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Vrijwilligers

Help jij mee de volgende Spoorwegderby organiseren?

Nieuws afbeelding 2-1-2019 Het hockeyseizoen begint elk jaar met de inmiddels traditionele Spoorwegderby tussen Phoenix en Shinty. We zijn op zoek naar vrijwilligers die dit toernooi willen helpen organiseren.

Wat is de Spoorwegderby?
De jeugdteams van Phoenix en Shinty spelen dan een vriendschappelijke oefenwedstrijd tegen elkaar als opwarmer voor de competitie. Een enorm leuk en gezellig evenement tussen twee clubs die allebei net aan de andere kant van de spoorweg liggen. Het toernooi vindt meestal plaats op de laatste zaterdag van de zomervakantie, het weekend voor de veldcompetitie van start gaat. Er wordt gespeeld op de velden van Phoenix en Shinty. 

Wat houdt het organiseren in?
Het toernooi wordt samen met hockeyclub Phoenix georganiseerd. Er vindt een aantal keer overleg plaats met Phoenix. Samen wordt een verdeling worden gemaakt van de teams over de velden. Daarnaast moet er een wedstrijd- en scheidsrechtersindeling worden gemaakt voor de wedstrijden op Shinty en moeten alle betrokkenen worden ge├»nformeerd. Het toernooi wordt al vele jaren georganiseerd, dus er bestaat een draaiboek. Verder bestaat er alle ruimte om hier samen met Phoenix een leuk toernooi van te maken!  

Interesse? 
Vind jij het leuk om dit toernooi te helpen organiseren? Of wil je hier meer over weten? Stuur dan een e-mail naar [email protected]
 
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]