header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar & Accommodatie

Prijsaanpassingen per 1 januari 2019

Nieuws afbeelding 26-1-2019
Ook bij Shinty hebben we sinds begin dit jaar helaas de horecaprijzen in ons clubhuis moeten aanpassen. Per 1 januari 2019 geldt namelijk (wettelijk) een stijging van het lage BTW tarief van 6% naar 9%.

Bovendien hebben diverse leveranciers (Sligro, Vrumona, Heineken) hun jaarlijkse prijsverhogingen weer doorberekend en zijn in algemene zin ook de overige kosten voor barexploitatie zoals ieder jaar toegenomen.

Wij hebben helaas geen andere keus dan deze prijsverhogingen door te berekenen. In de meeste gevallen is slechts de kostentoename (en een afronding) doorgevoerd. In  een (klein) aantal gevallen kunnen prijzen extra verhoogd zijn om deze in lijn te brengen met de rest van het assortiment.

En dan nog een verhoging ingegeven door de wet. Voor de pitchers bier is het prijsniveau extra verhoogd in het kader van de regels rondom ‘verantwoord alcoholgebruik’ die gelden voor sportclubs. Deze regels staan prijsacties met alcoholhoudende dranken niet toe.

Natuurlijk gaan wij ervan uit dat al dit nieuws de gezelligheid in ons clubhuis niet verandert en dat we jullie als vanouds mogen blijven voorzien van de nodige versnaperingen. 

De Penningmeester en de Barcommissie   
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]