header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoren

Sponsor in the Spotlight: De Mol DrankenSpecialist

Nieuws afbeelding 14-2-2019 Wie kent Rogier de Mol niet in het dorp. Als geboren Driebergenaar is hij al jaren verbonden aan onze vereniging als sponsor. Ook spelen beide dochters Feline en Manon bij Shinty. De Mol DrankenSpecialist is gevestigd op de Traaij 102, het vertrouwde adres voor mooie wijnen, champagne, speciaal bier, whisky en andere dranken. 

De leus van de Mol is "Er is altijd iets te vieren”. Zij maken je feest compleet. Denk dan aan een tent, tap, spoelbuffet, statafels enz. Ook alles voor een heerlijke cocktail met bijbehorende glazen hebben ze beschikbaar. Kortom, heb je iets te vieren en daarbij drank nodig?, dan ga je naar de Mol DrankenSpecialist.

Op zondag 17 maart organiseert Rogier voor de tweede keer het Whiskyfestival Driebergen in samenwerking met restaurant Het Wapen van Rijsenburg. Deze middag zullen er meer dan 50 flessen single malt whisky open staan om te proeven. De tickets kosten 30 euro en zijn alleen te bestellen via http://www.demoldranken.nl/product/tickets-whisky-festival-driebergen-zondag-17-maart-2019/

Voor de wijnliefhebbers heeft De Mol ook diverse leuke proeverijen op de agenda staan. Op woensdag 10 april komt wijnmaker Diederik Beker naar het Wapen van Rijsenburg om een masterclass met zijn wijnen te verzorgen. Op zaterdag 11 mei heeft Rogier diverse wijnimporteurs uitgenodigd in zijn winkel om een groot gedeelte uit het assortiment te laten proeven. De focus zal liggen op zomerse wijnen.

We zijn blij om zo’n mooi bedrijf als sponsor te hebben, we hopen dat jullie zijn bedrijf blijven bezoeken voor aankopen en proeverijen. Koop lokaal, dus bij onze sponsors in het dorp, zo kunnen zij de club een warm hart blijven toedragen.


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]ty.nl