header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar & Accommodatie

Bardienst en barhuurlingen

Nieuws afbeelding 26-2-2019
De tweede helft van het seizoen is weer begonnen, Daarom vragen we weer jullie aandacht voor het nieuwe barrooster. Noteer je de datum waarop jouw team bardienst heeft?

Het barrooster staat op de website, onder Shinty / Bar & Accommodatie. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de invulling van bardiensten en over de mogelijkheid om ‘barhuurlingen’ in te schakelen als het onverhoopt niet lukt om een bardienst in te vullen. Onder corvee staan de afspraken die we op onze club hebben gemaakt om ons clubhuis netjes te houden. Vanuit de barcommissie rekenen we op ieders inzet, want als we allemaal een steentje bijdragen dan kunnen we het samen erg gezellig hebben op Shinty!

Barhuurlingen gevraagd
Ben je ouder dan 16 jaar en vind jij het het leuk om van tijd tot tijd, tegen betaling door de week 's avonds, op zaterdag of op zondag een bardienst te draaien? Of ken je iemand die dat leuk vindt en die je op deze mooie bijverdienkans wilt wijzen? Neem dan nu contact op via [email protected].
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]