header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Trainer & Coach

Basisopleidingen

Nieuws afbeelding 5-3-2019

Shinty wil zich graag ontwikkelen als sterke leervereniging. Een typisch kenmerk van een sterke leervereniging is dat de vereniging zelf de trainers en coaches opleidt en begeleidt. In dat kader bieden we ook dit jaar weer de basisopleiding "coachen” en "trainen" aan op Shinty, die de kwaliteit van de coaches en daarmee ook van de spelers zal verhogen.

Deze opleiding is een officiële opleiding, geaccrediteerd door de KNHB en zal twee avonden van 2,5 uur in beslag nemen. Na het volgen van de twee bijeenkomsten ontvangen de deelnemers een KNHB-certificaat. De bijbehorende kosten zal de club voor haar rekening nemen. Saskia Bleumink en Jurriaan Kloks zullen deze opleiding geven.

Deze basisopleiding coachen is bedoeld voor coaches van breedteteams én trainers die ook coachen of dit volgend seizoen willen gaan doen.

De basisopleiding "coachen" vindt plaats op maandagavond 11 maart om 19.30 uur en woensdag 20 maart om 20.00 uur in het clubhuis.

De basisopleiding "trainen" vindt plaats op vrijdagavond 15 maart en 5 april om 18.00.

Heb je interesse of wil je je aanmelden, stuur dan een mail naar [email protected]


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]