header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Vrijwilligers

Gezocht: enthousiaste organisatietalenten!

Nieuws afbeelding 18-3-2019
Ben jij een talent in organiseren en regelen? Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat onze teams er tiptop uitzien? Heb jij een paar uurtjes per maand tijd om de club te helpen? Dan ben jij wellicht één van de vrijwilligers voor de Commissie Wedstrijdshirts die wij zoeken!

We need you!
We zoeken vrijwilligers voor de nieuwe Commissie Wedstrijdshirts. Deze commissie zorgt voor de co√∂rdinatie van de wedstrijdshirts van Shinty. Aan het begin van het seizoen zorg je samen met de andere commissieleden voor de uitgifte van de uit- en thuisshirts aan (nieuwe) leden en aan het einde van het seizoen voor de inname van de shirts van leden die hebben opgezegd. Daarnaast organiseer je een keer per seizoen een omruilmoment voor leden. 
De werkzaamheden vinden vooral plaats in mei en september. De rest van het seizoen fungeert de commissie als aanspreekpunt voor leden als er bijvoorbeeld een shirt kwijt, kapot of te klein is. 

Interesse of meer informatie?
Neem dan contact op met Stephanie Schimmel, [email protected]

We hebben je hulp hard nodig!
Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor Shinty! Door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers is het mogelijk om bijna 1100 leden te laten sporten in een gezellige en veilige omgeving. Op dit moment heeft Shinty een groot tekort aan vrijwilligers. We hebben je hulp hard nodig! Kijk hier voor de andere vacatures
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]