header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
G-hockey

G-hockey clinic door Kampong topscoorder Philip Meulenbroek

Nieuws afbeelding 11-4-2019

Zaterdag 6 april kwam Philip Meulenbroek voor de tweede keer een hockey Clinic verzorgen voor de G-hockeyers van DMHC Shinty. Als cadeautje voor de spelers, omdat zij de kampioen van hun poule geworden waren! Tijdens de clinic kregen de spelers de medailles voor het kampioenschap uitgereikt!

 

Voor G-hockey kan je nu alweer  drie jaar bij Shinty terecht. Er zijn al negen spelers lid. Met dit team en de vele trainingsuren in de benen, doen de G-hockeyers nu ook mee met de KNHB competitie, en met succes. 
Philip Meulenbroek is een oude bekende van Shinty, zes jaar geleden was hij één van de trainers van de club. Philip is succesvol spits bij Heren 1 van Kampong.

Gezellige en leerzame clinic
In de clinic is getraind op slalom om pionnen, op het doel schieten, een bal afpakken en op overspelen. Natuurlijk werd de training  afgesloten met een partijtje. Ook de trainers van de G-hockey deden mee met deze clinic, zo werd het een gezellige en leerzame ochtend bij Shinty.

Ook het commentaar van de spelers was positief. Joppe wil dat Philip snel weer terug komt. Hij wil nog leren hoe je een bal hoog houdt met de stick. Renske en Aukje gaan snel een keer bij Kampong kijken en als ze in de play offs komen, gaat het hele G- team mee.

Schoolhockeytoernooi op 8 mei
"G-hockey  is belangrijk voor onze club, want Shinty wil een hockeyclub voor iedereen zijn”, aldus secretaris Alexander. Op woensdagmiddag 8 mei is weer het traditionele Schoolhockeytoernooi in Driebergen. Dit jaar kunnen ook kinderen met een beperking kennismaken met hockey. Wil jij onderzoeken of G-hockey iets voor jou is, kom op dan op 8 mei voor een clinic naar de velden van Shinty. Je kunt je voor deze kennismaking aanmelden via een mail aan [email protected]

Namens de G-hockeycommissie
Janine Spieksma

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]