header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoren

Sponsor in the Spotlight: Augias Schoonmakers

Nieuws afbeelding 7-5-2019 Graag stelt Maurits Timmermans, eigenaar van Augias Schoonmakers, zich aan ons voor.  Maurits is sinds 2013 eigenaar van Augias. Augias Schoonmakers is een familiebedrijf dat regionaal opereert. 

Wij staan voor duurzaamheid. Dit houdt onder andere in dat we duurzame producten gebruiken en goed zijn voor ons personeel wat resulteert in een laag ziekteverzuim van 1,7%. We hebben het programma ‘investeren in het geluk van onze mensen’ ontwikkeld wat uitgaat van de intrinsieke motivatie van ons personeel. Dit concept is uniek binnen de schoonmaak sector. 

Ik ben sinds 2013 eigenaar en ik heb het bedrijf overgenomen van mijn vader.  Ik heb gestudeerd in Amsterdam en na mijn studie heb ik carrière gemaakt bij o.a. Fortis en Nuon. Hier kon ik echter onvoldoende mijn ondernemersgeest kwijt waardoor ik de beslissing heb gemaakt om de overstap te maken naar Augias. Hier heb ik geen seconde spijt van gehad. In Amsterdam heb ik altijd met veel plezier gehockeyd. Ik combineer het bedrijf met het vaderschap van twee jonge kinderen. Willem is 3 jaar en Cato 2 jaar jong. 

Sinds 2001 werken wij met veel plezier samen met Shinty. Wij maken jullie clubhuis en kleedkamers schoon. Sinds de start van de samenwerking zien jullie onze bedrijfsnaam op een bord langs veld 1 terugkomen. We leveren graag een bijdrage aan Shinty aangezien enkele klanten van ons en kinderen van onze werknemers bij jullie hockeyen. Wij streven bovendien naar een gezonde en vitale samenleving en op deze manier hopen we dit te stimuleren. Tevens hopen we dat door onze bijdrage de contributie voor leden behapbaar blijft en dat iedereen met evenveel plezier kan hockeyen net zoals ik dat altijd heb gedaan.


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]