header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

15 juni ABN AMRO CLINIC met Valentin Verga voor C en D Jeugd!

Nieuws afbeelding 12-6-2019 Zaterdag 15 juni komt Valentin Verga met een aantal andere tophockeyspelers naar Shinty om een spetterende hockeyclinic te geven! Speel jij momenteel in de C of D jeugd op Shinty en wil jij hierbij zijn? Meld je dan snel aan! Hoe gaaf is dat? Tips en tricks van een topspeler uit het Nederlands elftal. Na de clinic is er gelegenheid om vragen te stellen én voor foto's en handtekeningen! 

Deze spetterende clinic vindt plaats op zaterdag 15 juni 2019 van 15.00 tot 17.00 uur op Shinty. 

Speel jij momenteel in de C of D jeugd op Shinty en wil jij hierbij zijn? Meld je dan snel aan via onderstaande link. Er zijn 100 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. Want vol is vol!


De clinic zal bestaan uit 8 uitdagende oefeningen op het hoofdveld. Het hele veld komt vol te staan met ABN AMRO materialen, waarbij ze flink zullen uitpakken! Van hesjes en pionnen tot een ABN AMRO opblaasboarding en een ABN AMRO panna-kooi; alles komt mee!Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]