header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

Zaterdag 6 juli Familietoernooi! Laatste kans om je in te schrijven!

Nieuws afbeelding 3-7-2019
Laatste kans om je in te schrijven voor het Familietoernooi! Donderdag 4 juli om 12.00 uur sluit de inschrijving. Dus vorm snel een team van 8 familieleden en vrienden en schrijf je in voor het gezelligste toernooi van Shinty! Het thema is 'Las Vegas’ en dat betekent veel glitter & glamour! Jij doet toch ook mee?

Wie kan meedoen? 
Iedereen! Wel of geen ervaring, oud, jong, van mini tot veteraan, het maakt niet uit. Voorwaarde is dat het merendeel van jouw team lid is van Shinty of op een of andere manier betrokken is bij de club. Tevens bestaat jouw team uit minimum 8 en maximaal 12 leden, zowel spelende als niet-spelende teamgenoten. 
  
We spelen 8 tegen 8 en je mag onbeperkt wisselen. Heb je te weinig familieleden? Geen nood, vorm dan samen met één of meerdere gezinnen een team. Combineer gerust met teamgenootjes, buren, familie en vrienden. We proberen bij de poule-indeling rekening te houden met de verschillende leeftijdscategorieën. Dit jaar zijn er 20 familieteams en 10 prestatieteams. 

Wat is een Familieteam?
Eén of meerdere families (en/of vrienden) die een duidelijke binding hebben met Shinty. Dit kan betekenen dat kinderen en/of de ouders lid zijn van Shinty en/of op een andere manier betrokken zijn bij de club. De leeftijdsopbouw binnen het team is een mix van jong en oud. Hockeyervaring is geen must! Het uitgangspunt in deze poule van familieteams is sportiviteit en gezelligheid. De spelregels zullen hierop worden afgestemd. Nogmaals gezelligheid en sportiviteit hebben prio boven winnen! 

Wat is een Prestatieteam?
Vind je het leuk om tijdens het Familietoernooi wat competitiever te hockeyen, schrijf je dan in als prestatieteam. Om voor deze poule in aanmerking te komen moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Zo moet het team voor meer dan de helft uit Shinty-leden bestaan en is enige hockey-ervaring wenselijk (dit ter beoordeling van de teams zelf). Daarnaast geldt de regel dat je minimaal in een C-team moet spelen om te kunnen meedoen. Misschien overbodig, maar ook voor de poule van prestatieteams staan sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel. Het blijft tenslotte een familietoernooi!
  
Wat kost het? 
De kosten bedragen € 175,- per team bestaande uit 10 personen. Ben je met meer (zowel spelende als niet-spelende teamgenoten) dan betaal je €17,50 per persoon extra. Kinderen tot en met 5 jaar zijn gratis. Vanaf 6 jaar maak je dus ook onderdeel uit van een team. Het bedrag is inclusief verzorgde lunch en een heerlijk buffetdiner geheel passend in het thema ‘Las Vegas’, plus wat extra verrassingen.

Hoe schrijf je je in?
Inschrijven is dit jaar erg eenvoudig. Vanaf nu is de onderstaande link actief
https://www.eventbrite.com/e/shinty-familie-toernooi-2019-las-vegas-tickets-62767231479

Wil je je inschrijven voor de categorie Familieteam? Kies dan 'Team ticket'.
Wil je je inschrijven voor meer competitief hockey, kies dan voor 'Prestatie poule'. 

Na deze keuze kun je het aantal spelers per team bepalen. Zijn jullie met meer dan 10 spelers, kies dan aanvullend voor de ‘los ticket per 1 persoon’ en maak je team compleet.

De eerste 30 teams die zich hebben ingeschreven én hebben betaald zijn zeker van plaatsing voor het toernooi. Dit zijn dus de eerste 20 familieteams en de eerste 10 prestatieteams.

Let op: jouw aanmelding is pas definitief als de betaling is ontvangen!

Locatie & tijd
Zoals elk jaar is de locatie het terrein van Shinty. De parkeergelegenheid is beperkt, dus kom lekker met de fiets!

Vanaf 8.45 uur kunnen teams zich melden bij de informatietafel. Om 9.30 uur beginnen de wedstrijden.

Wij hebben er alweer zin in en zien jullie graag op 6 juli!

Tot in Viva Las Vegas!

De Evenementen Commissie,
Koert, Ilse, Michael en Masha

P.S. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Koert (06 53684381)

 Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Spooky Halloween party en meer...

Zoeken

Agenda

15-12 Kerstdiner O16
16-12 Kerstdiner O14

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]