header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

Geslaagd familietoernooi - Viva Las vegas!

Nieuws afbeelding 11-7-2019
Shinty waande zich in Amerikaanse sferen afgelopen zaterdag! Bijna 250 ouders en kinderen, met en zonder hockeyervaring, deden mee aan het jaarlijkse Shinty familiehockeytoernooi. Een zonnetje, een heus prijzenrad, een springkussen, glitters, heel veel popcorn en outfits in stijl. Viva Las Vegas!

Na het hijsen van de vlag en het spelen van het ‘Wilhelmus’ begonnen we aan waar het ook vandaag om draaide: hockey. De teams waren verdeeld over twee poules: een familie- en een prestatiepoule. In de familiepoule speelden families met jonge kinderen om de eerste plaats, in de prestatiepoule werd serieus gehockeyd door families met oudere kinderen en jeugdteams. Ook dit jaar deed er weer een team met alle trainers en trainsters van Shinty mee in de prestatiepoule.Tijdens de wedstrijden ging het vooral om het plezier en de gezelligheid, maar ook de winst werd door sommige teams natuurlijk uitbundig gevierd.

Zeg Las Vegas en je denkt aan gokken. Daarom geheel in lijn met het thema had de Evenementencommissie ook een ‘gokelementje’ toegevoegd aan de wedstrijdregels. De teams speelden dit jaar om balletjes voor een heuse bingo. Hoe meer gewonnen wedstrijden , hoe meer balletjes voor de bingo en uiteindelijk bepaalde het lot wie de finale mocht spelen.

Voor de kleine kinderen was er een groot springkussen geplaatst waar tussen de wedstrijden door gretig op werd gesprongen. Met het Rad van Fortuin konden de deelnemers leuke prijsjes winnen, dus daar werd veelvuldig een draai aan gegeven. Natuurlijk werd er ook voor de inwendige mens goed gezorgd. Naast een heerlijke lunch en een dinerbuffet in Amerikaanse stijl, verzorgd door Witteveen Catering en Franklin Food, waren de popcornkraam en de ijsjes van La Piazza ook een groot succes!

Ondanks een klein regenbuitje aan het eind van de middag was het een fantastische dag en ging oud en jong vermoeid, maar voldaan weer naar huis.

Deelnemers, bedankt voor jullie komst en natuurlijk voor iedereen, een fijne vakantie!
Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Studio Shinty Aflevering 9

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]