header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Strafcorner uitloopmaskers

Nieuws afbeelding 12-8-2019

Strafcorner uitloopmaskers

De materiaalcommissie is binnen Shinty verantwoordelijk voor de uitleen van maskers voor spelers die gebruikt worden tijdens de strafcorner. Elk jaar weer zijn er hierover vragen. Wij hopen deze hier te beantwoorden. Als er desondanks toch nog vragen zijn kun je altijd contact opnemen met de materiaalcommissie [email protected].

 

Voor de veiligheid van de spelers tijdens de (verdedigende) strafcorner kan elk jeugd/senioren/veteranen team 3 maskers in bruikleen krijgen van Shinty. Let op de jongste jeugd (E6 en E8) teams krijgen geen maskers in bruikleen omdat de bal daar niet hoog gespeeld mag worden.

 

Een veelgehoorde misvatting is dat keepers verantwoordelijk zijn voor de maskers voor spelers. Dit is niet zo. Keepers hebben al de verantwoordelijkheid over hun eigen spullen met een waarde van €800 - €2000. Verder zijn de maskers ook niet voor hen maar voor de spelers. Als keepers hun spullen lenen bij bij Shinty krijgen zij dus ook geen maskers mee!

 

De coach/teammanager krijgt de maskers in bruikleen en is (hoofdelijk) verantwoordelijk voor de maskers dus ook bij verlies of diefstal.

De coach/teammanager is ook verantwoordelijk dat de maskers aan het einde van het jaar weer ingeleverd worden.

 

Voor het in bruikleen krijgen van maskers moet hij/zij contact opnemen met de materiaalcommissie ([email protected]).

 

Om meer controle over de maskers te krijgen gaat de materiaalcommissie komend jaar een aantal dingen anders aanpakken:

 

Alle teams die maskers van Shinty in bruikleen hebben zullen een bruikleenovereenkomst moeten tekenen (met naam, e-mail, telefoonnummer contactpersoon). Geen overeenkomst betekent dat je geen maskers krijgt (of als je ze al hebt ze weer moet inleveren).

 

Verlies/diefstal van maskers is een groot probleem. Afgelopen jaar zijn 8 teams hun maskers kwijtgeraakt. Dit is erg jammer voor het team (verantwoordelijk voor de vervangingskosten) en levert extra werk op. Daarom gaan we vanaf nu ALLE Shinty maskers markeren.

Op elk masker komt duidelijk de naam ´Shinty’ en een uniek nummer.

Hierdoor hopen we dat als maskers gevonden worden deze aan de club teruggeven worden (andere clubs zullen niet snel met een masker met duidelijk Shinty erop willen spelen) en door het unieke nummer weet de materiaalcommissie van welk team ze zijn.

 

Het is dus uitdrukkelijk niet de bedoeling dat zonder overleg van de materiaalcommissie de maskers aan het eind/begin van het hockeyseizoen meegenomen worden naar een nieuw team. Hierdoor raakt het overzicht kwijt en komen teams onverwacht zonder maskers te zitten.

We weten dat dat tot nu toe (dus ook deze wisseling van de wacht) is gebeurt. Dat laten we voor dit jaar even zo maar graag wel even contact opnemen met de materiaalcommissie zodat wij weten welk team wat heeft en ook deze maskers genummerd kunnen worden.

Als er nog vragen zijn kun je altijd even contact met ons opnemen.

 

 

Met sportieve groet,

 

Stephan Heerkens

[email protected]

Shinty materiaalcommissie

 

Deel op:

Zoeken

Agenda

15-12 Kerstdiner O16
16-12 Kerstdiner O14

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]