header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Vrijwilligers

Gezocht: Vrijwilligers!

Nieuws afbeelding 14-10-2019
Zoals elke sportclub, draait ook DMHC Shinty op vrijwilligers. Ondanks het bestaande leger vrijwilligers, heeft ook DMHC Shinty er nooit genoeg. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste nieuwe vrijwilligers. 

Een kleine club enthousiastelingen organiseerde de afgelopen jaren diverse evenementen. Na enkele mooie jaren is het nu tijd om het stokje door te geven. Per evenement wordt 1 commissie samengesteld om de werkdruk te spreiden en meer mensen de gelegenheid te geven actief te worden binnen de club. 
Hieronder vind je een overzicht van de actuele vacatures. Heb jij interesse in één van deze commissies? Of heb jij een geheel nieuw idee? Neem contact op met ons bestuurslid barbeheer, evenementen en accommodatie; Menno Letema: [email protected]

Shinty-Slot-BBQ
Het einde van het seizoen vieren we traditiegetrouw met een slot barbecue. Een middag waarop naast gezelligheid en lekker eten de vrijwilligers van de club in het zonnetje worden gezet. Ook kunnen de teams hun coaches, trainers en alle andere betrokken kunnen bedanken. Wil jij meedenken over de Shinty-Slot-BBQ? En wil jij er voor zorgen dat we het seizoen eindigen zoals elke wedstrijd? Knallend!

Shinty-Schoolhockeytoernooi
Weet jij nog van vroeger? De sporttoernooien van de basisschool? Als kind mogelijk een van de hoogtepunten van het voorjaar. Voetballen, korfballen, zwemmen maar ook hockeyen! Heb jij ook kinderen op de basisschool? Is jouw kracht het organiseren van een sporttoernooi? Wil jij ervoor zorgen dat 500 kinderen een leuke sportieve middag hebben? Dan kunnen wij je hulp goed gebruiken!

Shinty-Familiehockeytoernooi
Nog net voor de zomervakantie, nog één keer "shinen” op de club. Het familiehockeytoernooi! Een gezellige hockeyzondag waar jong en oud kan genieten van onze mooie sport. Er wordt hier in familie- en/of vriendenteams gestreden voor de eeuwige roem, of juist gewoon voor de gezelligheid een balletje slaan in het zonnetje. Weet jij al een leuk thema, heb jij creatieve ideeën of ben je gewoon op zoek naar een gezellige commissie? Meld je aan! Help mee, zodat 28 juni 2020 een onvergetelijke zondag zal worden.

Evenementencommissie
Om alle evenementen en festiviteiten in goede banden te leiden, zijn we nog op zoek naar een duizendpoot. Iemand die de rode draad over de diverse evenementen bewaakt, communicatie met vaste toeleveranciers en andere partijen onderhoudt, de algemene financiën bewaakt en waar nodig inspringt mocht een van de commissies vastlopen bij het organiseren van een evenement. Geïnteresseerd? Meld je aan bij [email protected].

Doe-het-zelvers, kluskoningen en beunhazen
We hebben altijd doe-het-zelvers, kluskoningen en beunhazen nodig. Zo ook voor de accommodatie- en bladblaascommissie.

Bladblaascommissie
Tijdens de herfst moeten op zaterdag- en zondagochtend voor aanvang van de wedstrijden de velden met een bladblazer schoon worden geblazen. Ben jij een ochtendmens en houd je van de geur van de herfst? Of speelt jouw kind in de jongste jeugd en vind jij het niet erg om een half uurtje eerder naar de club te komen? Dan is dit een leuke klus! We zoeken meerdere vrijwilligers zodat we het werk kunnen verdelen. Meld je aan voor het team.

Accommodatiecommissie
De momenteel kleine commissie kan versterking gebruiken. We zijn op zoek naar handige doeners, of regelaars die het leuk vinden om de club te helpen met het onderhouden en verfraaien van onze accommodatie. De Accommodatiecommissie is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van ons mooie clubhuis, de kleedkamers, de velden en het terrein eromheen. In de praktijk betekent dit het organiseren van een aantal "klusochtenden” op zaterdag, af en toe zelf een klusje uitvoeren, contact onderhouden met onderaannemers en meedenken over de toekomst.

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]