header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

De Jumbo Van Veldhuizen Clubfundactie is in volle gang!

Nieuws afbeelding 25-11-2019
Op zaterdag 16 november vond de aftrap plaats van de Jumbo van Veldhuizen ClubFund-actie die Shinty samen met Jumbo van Veldhuizen heeft opgezet. Ieder  Shinty-lid in de F, E6- en E8-lijn heeft afgelopen woensdag een persoonlijke actiefolder ontvangen waarmee eenvoudig de eigen FANshop kan worden geopend.

Alle clubleden kunnen vanaf nu bij Jumbo van Veldhuizen sparen voor gratis FANartikelen. Je eigen naam en spelersfoto of die van je (klein)kind op een muismat, broodtrommel, badslippers en nog veel meer leuke producten... dat wil toch iedereen! 

Vanuit hun FANshop kunnen clubleden heel gemakkelijk familie, vrienden en bekenden uitnodigen voor een bezoek aan hun webshop en hen vragen ook te gaan sparen; voor de FANshophouder of voor zichzelf. Je kunt namelijk ook sparen voor mooie FANartikelen met alleen een Shintylogo. Op deze site tref je een overzicht aan van alle producten!

Meedoen met de ClubFund-actie is overigens niet alleen leuk voor clubleden en hun aanhang. Ook onze vereniging profiteert mee. Van ieder besteld FANartikel gaat namelijk een mooi bedrag rechtstreeks naar de clubkas van DMHC Shinty. 

LET OP: de gratis zegels worden tot en met 11-01-2020 verstrekt. Begin dus op tijd met sparen. Veel succes!
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]