header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Accommodatie

Van de velden

Nieuws afbeelding 3-12-2019
De winterstop is alweer van kracht. Dat betekent dat er nu volop tijd is voor zaalhockey en balkentraining. Voor de balkentraining is alleen veld 2 beschikbaar. Lees hieronder waarom:

Veld 1
Veld 1 is tijdelijk afgesloten. De gemeente verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de velden, heeft het water van het sproeisysteem losgekoppeld. Om te voorkomen dat we veld 1, onbedoeld beschadigden is het vanaf heden verboden te hockeyen op veld 1. 

Veld 2
De balkentraining zal plaatsvinden op veld 2, voor het schema verwijzen we jullie naar de website. En elke donderdagavond zal er een open training zijn voor de veteranen. Het clubhuis zal dan ook elke donderdagavond open zijn. Behoudens de kerstvakantie. Dan is er algehele sluiting.
 
Veld 3
Aan de bladblaascommissie zal het dit jaar niet gelegen hebben. Toch moet het menigeen zijn opgevallen dat het ons tegenwoordig een hoop moeite kost om veld 3  speelbaar te houden.  De gemeente is momenteel, in samenspraak met Shinty, druk bezig de drainage te verbeteren en andere mogelijkheden worden onderzocht. 


Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]