header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Floris de Ridder Clinic

Nieuws afbeelding 14-5-2020 Goedemiddag Hockeyvrienden,


Corona heeft er helaas voor gezorgd dat we allemaal een tijd thuis hebben gezeten. Gelukkig lijkt er nu licht aan het einde van de tunnel te komen en kunnen we langzaam onze favoriete sport HOCKEY gaan hervatten! De Ridder Hockey is de afgelopen dagen bezig geweest met een aangepast "corona-proof” hockeyprogramma voor deze Hemelvaart.


2 Back to Hockey Clinics

Op 21 & 22 mei organiseert De Ridder Hockey daarom twee hoogwaardige "corona-proof clinics” van 1,5 uur op de club!

Aanmelden kan voor 1 of 2 dagen voor resp. €27,50 of €49,00.

Hiermee steun je ook direct de clubkas van Shinty!


Aan de hand van een gevarieerd en uitdagend programma, wordt het maximale uit ieder kind gehaald. Met behulp van vernieuwende trainingstools en onder begeleiding van enthousiaste toptrainers uit de hoofdklasse & jeugdinternationals wordt dit weer een gave ervaring.

Op 21 & 22  Mei ziet het schema er zo uit:


Tijden & Doelgroepen ( op do 21 & vr 22 mei)


09.30 -11.00 F, E6 & E8 Jeugd

11.30-13.00 D Jeugd


Trainen met De Ridder Hockey volgens de corona richtlijnen

Uiteraard zullen de clinics aangepast zijn aan de huidige maatregelen. Zo zal er rekening worden gehouden met de richtlijnen opgesteld door KNHB en wordt er een maximum van 28 spelers met 4 trainers per veld gehanteerd.


Verder worden er voorzorgsmaatregelen genomen op het gebied van ontsmetten van handen voor en na de training en mogen kinderen geen pionnen of andere materialen met de handen aanraken.


In de mail, die volgt na aanmelding, stuurt De Ridder Hockey meer informatie omtrent het protocol voor de clinics op 21 & 22 mei


Aanmelden of meer informatie via de site van  De Ridder Hockey (www.deridderhockey.nl), onder het kopje clinics!

Deel op: