header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Senioren trainingen t/m zondag 28 juni a.s.

Nieuws afbeelding 8-6-2020
Op dit moment zijn we, met inachtneming van de corona maatregelen, volop aan het trainen met de seniorenteams. Goed om te zien dat zoveel (jong) senioren en veteranen teams hier plezier aan beleven. Nogmaals dank aan alle senioren trainers die ingezet worden voor hun flexibiliteit rondom welke teams ze trainen en de trainingstijden en -dagen.

De seniorentrainingen gaan dit seizoen door tot en met zondag 28 juni. Daarna zijn er geen trainingen meer en kan er ook niet door teams zelf doorgetraind worden.

Dat er niet doorgetraind kan worden na 28 juni a.s. heeft alles te maken met de van toepassing zijnde corona maatregelen, waar wij ons als vereniging uiteraard aan dienen te houden. De handhaving van deze regels kan door ons niet worden gegarandeerd zonder adequate/professionele begeleiding en de aanwezigheid van een corona coördinator. Overtreding van de regels kan leiden tot sluiting van de vereniging – een risico dat wij als TC Senioren en bestuur uiteraard niet bereid zijn te lopen. 

Mochten de corona maatregelen in de komende weken verder versoepeld worden voor sportverenigingen, dan zullen we het jullie uiteraard laten weten als er hierdoor wel trainingsmogelijkheden na 28 juni a.s. ontstaan.

 Op een later moment informeren we jullie over de startdatum van de seniorentrainingen voor het seizoen 2020/2021.

 Dank voor jullie begrip en medewerking,

Namens de TC Senioren

 
Jeroen van der Neut
Bestuurslid Senioren
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]