header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Teamindeling Jeugd seizoen 2020-2021 bekend!

Nieuws afbeelding 14-6-2020

Bekendmaking nieuwe teams

Alle jeugdteams voor het komende seizoen zijn inmiddels gepubliceerd. In verband met de AVG kun je de indeling alleen bekijken door in te loggen op de site met je lidnummer en wachtwoord. Je vindt de teamsamenstelling als volgt:

- Inloggen (rechtsboven homepage)
- Ga naar 'Club' (navigatiebalk boven in de pagina)
- Klik op de button 'Documenten'
- Kies 'Teamindeling Jeugd seizoen 2020-2021'
- Download het betreffende document.

Ben je je lidnummer of wachtwoord vergeten? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Over de teamindeling
We beseffen dat de nieuwe indeling tot veranderingen zal leiden en dat sommige kinderen blij zullen zijn terwijl andere teleurgesteld zullen zijn. Dat begrijpen we goed.  Voor de TC, trainers, coaches en lijnco√∂rdinatoren was het ook dit jaar een enorme puzzel om tot de uiteindelijke indeling te komen -misschien nog wel een grotere dan voorgaande jaren vanwege corona-. 

De teamsamenstelling is tot stand gekomen op basis van beoordelingen van trainers en coaches vanaf de start van het afgelopen seizoen. Zie voor verdere informatie hier de informatie die jullie hier eerder over ontvingen. Maar zelfs na het bestuderen van deze informatie en veel onderling overleg over de uitkomst daarvan blijft het lastig om een besluit te nemen. En dat een besluit niet altijd voor iedereen het gewenste resultaat oplevert is onvermijdelijk. We hopen echter dat de kinderen -waar nodig met hulp van hun ouders- begrijpen dat teleurstelling een proces is dat bij het leven hoort, dat het er ook mag zijn maar dat uiteindelijk het plezier in hockey weer de overhand neemt.

We denken dat we met deze indeling de basis leggen voor een leuk en succesvol nieuw seizoen voor alle spelers, trainers, coaches en ouders. Het is aan ons allen om hier invulling aan te geven en we hebben er het volste vertrouwen in dat dat zal lukken.  

Heb je desondanks nog vragen of opmerkingen over de teamindeling? Stuur dan een e-mail naar de TC Jeugd: [email protected] voor de meisjes en [email protected] voor de jongens.

Trainingen starten op 15 juni!

Op maandag 15 juni (komende maandag dus) starten de trainingen in de nieuwe teamsamenstellingen. Het trainingsschema tref je hier aan. De breedteteams trainen nog twee weken door (van 15 t/m 26 juni); de 1e en 2e lijn teams trainen nog één week langer (van 15 juni t/m 3 juli) door. 

Met sportieve groet,

Johan van Luijn
Voorzitter TC Jeugd & Jongste Jeugd


Deel op:

Zoeken

Agenda

15-12 Kerstdiner O16
16-12 Kerstdiner O14

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]