header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar & Accommodatie

Bardiensten seizoen '20-'21: DEFINITIEVE VERSIE

Nieuws afbeelding 13-9-2020
In de bijlage treffen jullie de laatste, definitieve versie van het barschema aan. Schema’s die eerder in augustus en begin september zijn gepubliceerd komen hiermee te vervallen. Naast het schema is het coronaprotocol gepubliceerd waarin concreet wordt aangegeven wat van ouders van jongste jeugd- en jeugdteams wordt verwacht op de zaterdag.

Waarom een nieuw schema?

Anders dan 'normaal' zijn in het nieuwe schema twee teams per week ingedeeld. Dit is noodzakelijk vanwege de extra maatregelen die we moeten treffen in verband met corona.

Hoe werkt het?
  • Van maandag t/m vrijdag hebben we een 'normale bezetting' nodig van twee ouders per bardienst.
  • Ook op zaterdag zijn er telkens twee ouders nodig voor de bar.
  • Daarnaast zijn er p zaterdag vanaf 12 uur drie extra ouders nodig voor 'coronadiensten'. Eén ouder bezet een informatiebalie op het terras voor bezoekende teams. De twee andere ouders staan bij de ingang van de parkeerplaats (op de hoek bij veld 2) en bij de velden en maken de gastteams wegwijs op Shinty.
  • Dit alles maakt dat er per week twee teams nodig zijn, dus vandaar dit nieuwe schema.
  • De seniorenteams nemen de zondagen voor hun rekening. Het team dat bardienst heeft levert behalve de bezetting voor achter de bar ook 1 extra speler/speelster die als voornaamste taak heeft om er op toe te zien dat iedereen de anderhalvemeterregel op de club respecteert. Belangrijkste plekken om hierop toe te zien zijn het terras rondom het clubhuis en het clubhuis zelf. Meestal is het op vriendelijke wijze aanspreken van gasten en de eigen leden voldoende om er voor te zorgen dat iedereen de regels respecteert. 
 
Meer informatie nodig over de invulling van de bardiensten?

Op de pagina Bar & Accommodatie is meer informatie te vinden over de invulling van de bardiensten en over de mogelijkheid om 'barhuurlingen'  in te schakelen als het onverhoopt niet lukt om een bardienst in te vullen.

Tot slot vragen we jullie hulp bij het netjes houden van onze accommodatie zoals vermeld onder 'corvee teams'op bovengenoemde pagina. Vanuit de barcommissie rekenen we op jullie aller inzet. Als we allemaal ons steentje bijdragen, dan hebben we het samen gezellig op Shinty!

Barhuurlingen gevraagd

Ben je ouder dan 16 jaar en vind jij het leuk om van tijd tot tijd, tegen betaling door de week 's avonds, op zaterdag of op zondag een bardienst te draaien? Of ken je iemand die dat leuk vindt en die je op deze mooie kans om bij te verdienen wilt wijzen? Wij zijn nog steeds op zoek naar uitbreiding dus neem snel contact met ons op via [email protected].

Op naar een mooi seizoen!

Bijlage Deel op: