header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar & Accommodatie

Bardiensten seizoen '20-'21

Nieuws afbeelding 21-7-2020
Aankomend seizoen zal het clubleven op Shinty eerder beginnen dan we  de afgelopen seizoenen gewend waren. Vanaf 17 augustus zal er weer volop getraind worden, ook in de weekenden zullen er weer (oefen)wedstrijden gespeeld worden en op zaterdag 29 augustus zal de jaarlijkse Spoorwegderby plaats vinden. Dit alles betekent dat ook de bar weer open zal gaan; uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter samenleving. 

Daarom vestigen we vanuit de barcommissie graag aandacht op het nieuwe barschema dat van start gaat op maandag 17 augustus.

Op de pagina Bar & Accommodatie is meer informatie te vinden over de invulling van de bardiensten en over de mogelijkheid om 'barhuurlingen'  in te schakelen als het onverhoopt niet lukt om een bardienst in te vullen.

Tot slot vragen we jullie hulp bij het netjes houden van onze accommodatie zoals vermeld onder 'corvee teams'op bovengenoemde pagina. Vanuit de barcommissie rekenen we op jullie aller inzet. Als we allemaal ons steentje bijdragen, dan hebben we het samen gezellig op Shinty!

Barhuurlingen gevraagd
Ben je ouder dan 16 jaar en vind jij het leuk om van tijd tot tijd, tegen betaling door de week 's avonds, op zaterdag of op zondag een bardienst te draaien? Of ken je iemand die dat leuk vindt en die je op deze mooie kans om bij te verdienen wilt wijzen? Wij zijn nog steeds op zoek naar uitbreiding dus neem snel contact met ons op via [email protected]

 Op naar een mooi seizoen!
Bijlage Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Alcoholbeleid Shinty

Zoeken

Agenda

29-8 Spoorwegderby

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]