header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar & Accommodatie

Schema informatietafel Jongste Jeugd

Nieuws afbeelding 31-8-2020
In de bijlage treffen jullie een schema aan voor de informatietafel Jongste Jeugd voor de zaterdagochtend van 8 tot 12 uur. Het is de bedoeling dat het in die week ingeplande team (eventueel in shifts) telkens drie ouders beschikbaar stelt. De taken van deze ouders zijn als volgt:
  • Ouder 1 bezet de informatiebalie (voorheen de wedstrijdtafel) op het terras voor bezoekende teams. Belangrijkste taak is, om de bezoekende teams te melden op welke velden en tijden de wedstrijden worden gespeeld. 
  • De twee andere ouders staan bij de ingang van de parkeerplaats (op de hoek bij veld 2) en bij de velden en maken de gastteams wegwijs op Shinty. Denk aan looproutes richting het clubhuis en de velden, het handhaven van de anderhalve meter etc.
We beseffen dat we extra inzet van een ieder vragen, maar dit is echt noodzakelijk om hockeyen op Shinty gedurende de coronatijd mogelijk te maken. Dank alvast voor jullie hulp!

Bijlage Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]