header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Sponsor in de spotlight: U-complete

Nieuws afbeelding 6-10-2020
Mijn naam is Usna van Andel en graag stel ik mezelf voor aan de club als sponsor van Shinty. Vroeger heb ik zelf nog gehockeyd op Shinty en mijn dochter heeft het al jaren naar haar zin op de club. Lang heb ik niet na hoeven te denken om me te verbinden aan Shinty, omdat bewegen en gezondheid onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Wat doet U-complete?
Voedingspraktijk U-Complete geeft voedingsadvies op maat aan bedrijven en hun medewerkers, maar ook particulieren weten de weg naar mijn praktijk steeds vaker te vinden.  Als orthomoleculair voedingsadviseur geef ik adviezen waardoor het lijf weer gaat werken zoals het moet werken. Wanneer er klachten zijn kijken we samen waarom en vooral waardoor de klachten zich manifesteren. Vaak zijn stress en verkeerde voeding factoren die de gezondheid negatief beïnvloeden. Ik haal de angel eruit en samen kijken we naar een levensstijl die voor 'body en mind' op de lange duur optimaal is.

Veel mensen denken bij voeding gelijk aan afvallen en slechte gewoonten afleren. Maar er is zoveel meer dat je kunt optimaliseren aan je lijf! Mensen komen bij mijn praktijk om hun voedingspatroon te verbeteren en zo het beste uit hun lijf te halen. Veel mensen hebben een voedingspatroon ontwikkeld met veel koolhydraten en ‘gemaksvoedsel’. Dit werkt niet het beste voor je lichaam. Veel mensen hebben  praktische hulp nodig bij het snel en efficiënt veranderen van hun voeding.  

Voor welke klachten kun je U-complete benaderen?
Mensen benaderen mij onder meer voor de onderstaande klachten/wensen
die ik met voedings-, leefstijl- en voedingssupplementenadvies heel goed kan corrigeren:

hoge bloeddruk
verhoogd cholesterol 
diabetes type 2,
insuline resistentie
vermoeidheidsklachten
suikerverslaving
spijsverteringsklachten
voedselallergieën en intoleranties
hormonaal gerelateerde klachten
gewichtsverlies


Naast mijn persoonlijke cliënten verzorg ik workshops en lezingen over voeding en gezondheid voor bedrijven.

Hoe kom je in contact met U-complete?
Bezoek mijn website voor meer informatie of spreek me aan in het dorp of op de club wanneer jij voeding en gezondheid wilt integreren in jouw leven of bedrijf. Ik help je graag!! Voor de leden van Shinty heb ik een leuke actie: zij krijgen een korting van 15% op het eerste voedingsadviesgesprek.

Gezonde groet,

Usna van Andel


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]