header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Hoera: de ShINTERNE competitie gaat van start!

Nieuws afbeelding 24-10-2020
Nu de reguliere competitie is stilgelegd vanwege corona, gaan we met ingang van volgende week starten met onze eigen ShINTERNE competitie! In deze competitie spelen onze eigen jeugd- en jongste jeugdteams tegen elkaar.

De data en de tijden
De ShINTERNE competitie start volgend weekend.  De wedstrijddata zijn 31-10, 7-11, 14-11,21-11, 28-11 en 5-12. Het wedstrijdschema is binnenkort te vinden op de site en in de app (via het wedstrijdsecretariaat). Het eerstgenoemde team speelt in thuistenue en het laatstgenoemde team in uittenue.

Over de poule-indeling
De poule-indeling tref je aan in de bijlage.

Jeugdteams
De A,B,C en D-teams spelen in acht poules van vier teams. Dat betekent dat de teams twee keer tegen elkaar spelen. De arbitrage wordt geregeld.

Jongste jeugdteams
-De F2 en de E6-lijn hebben poules van vier teams. Zij spelen twee keer tegen elkaar, dus 6 wedstrijden. 
- De E8-lijn speelt in een poule van 6 teams. Zij spelen allemaal één keer tegen elkaar. Voor de laatste wedstrijddag (5-12) maken we na vier wedstrijddagen een mooie indeling, zodat er ook op de laatste dag leuke wedstrijden zijn. De arbitrage wordt geregeld via de eigen spelbegeleiders.

En tot slot...
Stel dat de reguliere competitie kan worden hervat dan komt de ShINTERNE competitie uiteraard weer stil te liggen. Hoewel we dit uiteraard hopen, verwachten we momenteel niet dat dit zal gaan gebeuren. Maar met de ShINTERNE competitie kan onze jeugd in ieder geval lekker hockeyen tot aan de winterstop!


Bijlage Deel op: