header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Uit het hart: het winterprogramma.

Nieuws afbeelding 12-2-2021

Uit het Hart: Update winterprogramma.

Op het moment van schrijven zijn de velden bedekt door een flink pak sneeuw en kan er zelfs geschaatst worden. Dat levert uiteraard hele fraaie beelden op, maar praktisch is het allerminst aangezien er nu eventjes niet gehockeyd kan worden. En dat is erg jammer want het winterprogramma draaide op volle toeren.

Het winterprogramma was echt een mooi alternatief voor zaalhockey. Alle trainers hebben zich voor de volle 100 % ingezet om de kinderen verder te ontwikkelen. Mooi om te zien dat de kinderen tijdens alle hockeyactiviteiten deze winter, ondanks de lockdown, zich blijven verbeteren en met heel veel plezier op het veld staan. Tijdens reguliere teamtrainingen, maar ook tijdens de carrouseltrainingen en de extra activiteiten zoals de 4vs4 competitie en 3vs3 competitie is de dynamiek en de energie op het veld afwisselend en daardoor erg goed. Namens het Technisch Hart wil ik heel veel dank uitspreken aan alle trainers voor jullie tomeloze inzet tijdens deze koude en donkere dagen! Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest.

Het winterprogramma zou eigenlijk tot en met 12 februari duren, maar omdat er vanwege het winterweer een week niet kon worden gehockeyd is er besloten het winterprogramma te verlengen tot en met vrijdag 19 februari. Houd de website goed in de gaten, want wanneer de velden sneeuwvrij gaan we weer hockeyen. Om dezelfde reden zal het rugbyhockeytoernooi en de keepersvoetbalcup verplaatst worden naar zaterdag 20 februari. Aanmelden kan tot dinsdag 16-2 12:00. Eventuele afmeldingen kunnen worden gemaild naar [email protected].

En daarnaast is er nog meer goed nieuws te melden. Na de voorjaarsvakantie gaan we de zaterdagen weer invullen met het vervolg van de Shinterne competitie. Er is een nieuwe poule-indeling gemaakt op basis van wat we hebben gezien in het najaar. Zo kan iedereen leuke wedstrijden tegemoet gaan en weer lekker hockeyen in wedstrijdverband. Houdt de site en de app in de gaten voor het wedstrijdschema. Ook zal het reguliere trainingsschema weer ingaan. Door de avondklok zijn er echter wel een aantal trainingen vervroegd. Mocht de avondklok weer worden afgeschaft gaan we weer terug naar het oorspronkelijke schema. Het licht aangepaste trainingsschema komt t.z.t. op de website.

 

Met vriendelijke groeten,

Jurriaan Kloks, Technisch Manager Jeugd.


Deel op: