header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Blijf doortrainen deze winter met het aanbod van De Ridder Hockey!

Nieuws afbeelding 13-11-2020

Na het grote succes van de Back To Hockey clinics afgelopen mei, hemelvaart & herfstvakantie op de club, heeft De Ridder Hockey besloten dit format nieuw leven in te blazen tijdens 3 zondagen en 1 zondagochtend voor de C, B, A jeugd!


De ervaring heeft geleerd dat de behoefte aan compacte & laagdrempelige kwaliteitstrainingen in de vorm van vette clinics, GROTER is dan ooit tevoren!


Back To Hockey Herfsteditie

Op zondag 22, 29 november en 6 december oktober organiseert De Ridder Hockey 3 hoogwaardige clinics van 2 uur in samenwerking met de club!


Aan de hand van een gevarieerd en uitdagend programma, wordt het maximale uit ieder kind gehaald. Met behulp van vernieuwende trainingstools en onder begeleiding van toptrainers uit de Nederlandse hoofd- en overgangsklasse & (jeugd)internationals wordt dit weer een gave ervaring.

Aanmelden kan voor 1,2 of 3 dagen!


Tijden & Doelgroepen op 22, 29 november & 6 december

10.00- 12.00 F & E6 jeugd

12.00 - 14.00 E8, D 


Back To Hockey C, B, A jeugd

Voor De jeugd vanaf de C categorie organiseert De ridder Hockey een Back to Hockey clinic ochtend op 13 december tussen 9.00 & 12.15!


Tijdens deze vette ochtend zal De Ridder Hockey flink uitpakken Met panna kooien en andere vette materialen.

De ochtend wordt gestart met een demo & training van de Nederlands Kampioen skills tot 14 jaar!


Zaalaanbod De Ridder Hockey

Helaas zal er weinig tot niet worden gezaalhockeyd, toch biedt De Ridder Hockey in de kerstvakantie een gaaf programma aan in de sportdome in Bunnik!


Uiteraard zal het programma iets zijn aangepast aan de huidige maatregelen maar het Fundamentals & Extreme kamp kunnen voorlopig doorgaan!

Check hier het aanbod voor de kerstvakantie!

Boek zonder zorgen!
Uiteraard zijn alle kampen en clinics Corona-proof, maar wanneer de kampen onverhoopt toch niet doorgaan, bieden we de mogelijkheid het kamp op een later moment in te halen. Heb je toch liever je geld terug, dan is dit uiteraard ook geen probleem! Lees hier meer over
 
Deel op: