header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Shinty League Cup groot succes

Nieuws afbeelding 21-12-2020
Op zaterdag 12 december vond de Shinty League Cup plaats. De dag begon mistig, maar het was gelukkig niet zo koud als de dagen ervoor. Mutsen verdwenen snel en de start van de Cup was een feit. Wat ontzettend fijn om weer zoveel kinderen op de club te hebben. Maar vooral fijn ook om te zien dat het niet uitmaakt wie met wie speelt: jongens, meisjes, A4, B2 of C1: het deed er allemaal helemaal niet toe. Alleen het plezier in hockey telde en dat was ruimschoots aanwezig. Heerlijk om te zien!

Hierbij een woord van dank voor de trainers en coaches uit de A en B: wat goed dat jullie met zovelen aanwezig waren.... Naar links, naar rechts, de kabouterdans... niets was jullie te gek. En in de middag waren jullie aan de beurt om te strijden om de felbegeerde cup. 

Dank ook aan de keepers: Tessa en Caroline en aan alle ouders en andere betrokkenen die zich hebben ingezet om deze dag tot een succes te maken. Benieuwd wie er hebben gewonnen? Kijk dan naar de foto's op Instagram!

Binnenkort vindt weer een nieuwe uitdaging plaats: de 3vs3 League. Je leest er hier alles over: opgeven kan tot 6 januari!

Met sportieve groet,

Wendela van Kesteren
Deel op: