header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Winterprogramma: vervolg en contributie

Nieuws afbeelding 24-12-2020
Beste (ouders en begeleiders van) jeugdleden,

We zijn enorm blij met jullie positieve reacties en de opkomst de afgelopen weken op de trainingen en hockey-evenementen zoals de Shinterne competitie en de Shinty League Cup! 

Helaas zijn we eind november niet de zaal ingegaan, maar we zijn wel met z’n allen vol enthousiasme gestart met het coronaproof winterprogramma op het veld.  In aansluiting op het op 15 december jl. gepubliceerde bericht over het winterprogramma, informeer ik jullie met dit bericht graag verder over het vervolg van dit programma en de contributie.

We hebben er alles aan gedaan om in de periode november tot Kerst en in de periode tussen begin januari tot de eerste veldcompetitiewedstrijd in februari-maart een mooi hockeyprogramma te organiseren. In de periode januari blijven we 1x per week lekker doortrainen en -als het weer (en corona) het toelaat- worden er lijntrainingen georganiseerd en op zaterdag een programma. In de maand februari gaan we zo veel mogelijk (afhankelijk van het weer en corona) het ritme van de reguliere trainingen weer oppakken. Zodra de KNHB bekend maakt wanneer de eerste competitiewedstrijd staat gepland, zullen er ook weer oefenwedstrijden gespeeld worden: doordeweeks en/of in het weekend. Hopelijk kunnen jullie hier zo veel mogelijk rekening mee houden.

De reguliere (veelal hogere) zaalcontributie wordt dit jaar uiteraard niet in rekening gebracht, maar er zijn natuurlijk wel kosten verbonden aan het langer doorspelen en het vroeger opstarten van de tweede seizoenshelft op het veld (waaronder de kosten voor de trainers en de accommodatie). Eind januari 2021 zullen we daarom de volgende kosten incasseren voor de het Winterprogramma:

F: eur 21,-

E6: eur 25,-

E8: eur 25,-

D/C/B/A breedte: 40,-

D/C/B/A 1ste en 2de lijn: 50,-

 Rest ons jullie allemaal een heel fijne, sportieve maar vooral gezonde Kerst toe te wensen en alvast een fantastische opstart van 2021!


Mede namens Penningmeester, Technisch Coördinatoren en Lijncoördinatoren,

Gijs Bakker

Bestuur HTZ Jeugd
Deel op:

Zoeken

Agenda

15-12 Kerstdiner O16
16-12 Kerstdiner O14

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]