header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Train jij mee met De Ridder Hockey deze voorjaarsvakantie?!

Nieuws afbeelding 13-2-2021

Na het grote succes van de Back To Hockey clinics afgelopen mei, hemelvaart & herfsvakantie op de club, heeft De Ridder Hockey besloten dit format nieuw leven in te blazen tijdens de aankomende voorjaarsvakantie! De ervaring heeft geleerd dat de behoefte aan compacte & laagdrempelige kwaliteitstrainingen in de vorm van vette clinics, GROTER is dan ooit tevoren!


Back To Hockey wintereditie 

Op woensdag 24 & vrijdag 26 februari organiseert De Ridder hockey  twee hoogwaardige clinics van 11.00 -14.15 uur in samenwerking met de club.

Aanmelden  kan weer voor 1 of voor 2 ochtenden!

Aan de hand van een gevarieerd en uitdagend programma, wordt het maximale uit ieder kind gehaald. Met behulp van vernieuwende trainingstools en onder begeleiding van toptrainers uit de Nederlandse hoofd- en overgangsklasse & (jeugd)internationals wordt dit weer een gave ervaring.


‚ÄčTijden & Doelgroepen op 24 & 26 februari

11.00 - 14.15 F & E6 Jeugd

11.00 - 14.15 E8, D &C Jeugd


Agenda 2021 + strippenkaart

De volledige agenda voor de samenwerkingskampen tussen Shinty & De Ridder Hockey is nu terug te vinden op de website van De Ridder Hockey! Zo is er een kamp in de meivakantie, zijn er twee kampen in de zomervakantie en is er een kamp in de herfstvakantie! Ben jij een vaste bezoeker dan is wellicht deze voordeligestrippenkaart  die twee jaar geldig is iets voor jou!


Boek zonder zorgen!

Uiteraard zijn alle kampen Corona-proof, maar wanneer de kampen onverhoopt toch niet doorgaan, biedt De ridder Hockey de mogelijkheid het kamp op een later moment in te halen. Heb je toch liever je geld terug, dan is dit uiteraard ook geen probleem! Lees hier meer over
Bijlage Deel op: