header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Senioren hockey: trainen met eigen team voor iedereen na de Pasen

Nieuws afbeelding 28-3-2021
De laatste weken heeft een grote groep senioren met veel plezier gebruik gemaakt van de Senioren Carrousel Training op de zondagen of weer zelf kunnen trainen met hun eigen team. Voor de spelers t/m 26 jaar zelfs zonder beperkingen.

Nu de startijd van de avondklok per 31 maart wordt opgeschoven naar 22:00 uur, hebben we voor alle senioren weer de mogelijkheid om met hun eigen team te gaan trainen. We willen dit als Shinty graag mogelijk maken, omdat het natuurlijk het allerleukste is om met je eigen team weer aan de slag te kunnen. Alle trainingen zijn uiterlijk om 21:15 uur afgelopen, zodat een ieder (inclusief de trainers) op tijd thuis kan zijn.

Vanaf dinsdag 6 april is er het volgende hockeyaanbod voor de senioren:

  • Heren 1, Dames 1, Dames 2, Jong Dames 1 en Jong Heren 1 hebben "reguliere teamtrainingen” (dus zonder beperkingen). Vanwege de avondklok zijn de trainingstijden en dagen aangepast.
  • Dames 2, Jong Dames 1 en Jong Heren 1 spelen daarnaast mee in de Shintere competitie (samen met de jeugdteams) – er wordt gespeeld op zaterdag en zondag.
  • Voor de overige senioren (30+, 35+, 45+, Trim) is er training in 4-tallen en op 1,5m afstand met het eigen team / de eigen Trim groep; zie het nieuwe trainingsschema dat op dinsdag 6 april in gaat in de bijlage; vanwege de avondklok zijn de trainingstijden en dagen aangepast; kijk dus goed in het schema op welke dag, tijd en veld jouw team traint. Voor het trainen in 4-tallen geldt het Protocol Trainingen Senioren (versie: 28 maart 2021) – klik hier voor het protocol.

Voor alle duidelijkheid: helaas is het voor spelers van 27 jaar en ouder niet toegestaan om mee te doen aan de reguliere teamtrainingen. We moeten ons strikt aan de overheidsmaatregelen houden, hoe oneerlijk het voor de betreffende leden ook zal voelen. We gaan er vanuit dat de betreffende trainers hier strikt op toe zien.

Als laatste nog een nadrukkelijk oproep: het blijft essentieel dat buiten het veld nog steeds de bekende maatregelen door alle senioren worden nageleefd. Dus: houd 1,5 meter afstand, kom net voor de training naar Shinty en ga direct na de training weer naar huis; het clubhuis en de kleedkamers zijn gesloten.

We wensen de senioren ook de komende weken veel plezier toe op het veld! 

Namens bestuur & Technische Commissie Senioren

Jeroen van der Neut
Bijlage Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]