header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Keeperstraining 28 maart

Nieuws afbeelding 2-4-2021

Zondag 28 maart stonden er 16 keepers in de dop te trappelen om deel te nemen aan de keeperstraining. Om te zien wat het lengteverschil was tussen de deelnemers en de demokeeper hebben we een aantal even gemeten (uitkomst: ongeveer 1 meter verschil). Daarna zijn we het veld op gegaan.

Na de paardenrace onder de bezielende leiding van Carolien mochten Wouter en Floris laten zien hoe je vliegend een bal stopt. Zeer onder de indruk van de demo mochten de keepertjes zelf proberen te scoren bij de mannen. Daarna mochten de kinderen zelf proberen wat echt keepen is. Wat we daar te zien kregen was geweldig: er werd gedoken, over elkaar heen geklommen om te scoren, hoge ballen via het netje, het kon niet op. Na alle oefeningen hebben de trainers geprobeerd om van de kleine keepertjes te winnen. Dat is ze gelukt: eindstand 6-1!

Mocht je na deze dag de smaak te pakken hebben gekregen van keepen, kom dan op de donderdag naar de echte keeperstraining. Stuur een mail naar [email protected] om af te spreken hoe laat en waar. Je kan dan een paar weken proberen of het echt iets voor je is. Het is daarna aan jou om te besluiten of te blijft spelen of dat je graag keeper wilt worden.  

We willen graag iedereen bedanken voor deze geweldige dag!

Jurriaan: dat we toch op het waterveld mochten

Heren 1: dat we een stuk van het veld mochten gebruiken ook al moesten zij daar trainen. (maar wacht maar. over tien jaar staat een van deze keepers in het sterrenelftal van Shinty!)

Trainers en meekeepers: Lourence, Marie, Wouter, Carolien, Floris, Annemijn, Jasmijn, Agnes, Tessa, Koen en Teun.

Ruurd en Stephan: voor het uitdelen en innemen van de materialen.

Hier kunnen jullie nog een keer nagenieten van alles wat we hebben gedaan:

https://photos.app.goo.gl/jscxHduxBeCDbJ7W8Deel op: