header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Maak kennis met de brugklastraining van Huiswerkinstituut HIP Driebergen

Nieuws afbeelding 23-5-2021
Gaat je kind na de zomervakantie naar het voortgezet onderwijs? Dan is het een mooi moment voor jou en je kind om kennis te maken met de brugklastraining van huiswerkinstituut HIP Driebergen. Vertrouwd worden met een nieuwe school vraagt veel van leerlingen. Tijdens de training ervaren ze dat ze niet de enige zijn die de overgang van basisschool naar het voortgezet onderwijs lastig vinden. Verder leren ze hoe ze kunnen leren en welke leerstijl hun voorkeur heeft. Ook wordt er aandacht gegeven aan het vertrouwd raken met nieuwe leervaardigheden zoals plannen, samenvatten en het leren van talen. 

Huiswerkinstituut HIP Driebergen is gevestigd in een mooi, rustig gelegen pand in het hart van het dorp. Het huiswerkinstituut is goed bereikbaar voor de diverse basis- en middelbare scholen in de omgeving.

Meer weten? Ga dan naar de website van HIP Driebergen of neem telefonisch contact op met Greta Schepens en haar team op nummer 0343-702977.

 
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]