header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
TC, Hockey Technische Commissie

Teamindelingen bekend!

Nieuws afbeelding 30-5-2021

BEKENDMAKING NIEUWE TEAMS 2021-2022

Alle jeugdteams voor het komende seizoen zijn inmiddels gepubliceerd op de website van DMHC Shinty. In verband met de AVG (privacy-)wetgeving kunnen jullie de indeling alleen bekijken door in te loggen op de site met lidnummer en wachtwoord. De teamsamenstelling kunnen jullie als volgt vinden:

- Inloggen (rechtsboven homepage)
- Ga naar 'Club' (navigatiebalk boven in de pagina)
- Klik op de button 'Documenten'
- Kies 'Teamindeling Jeugd seizoen 2021-2022'
- Download het betreffende document.

Lidnummer of wachtwoord vergeten? Stuur dan een e-mail naar[email protected]

Over de teamindeling

We beseffen dat de nieuwe indeling tot veranderingen zal leiden en dat kinderen blij zullen met de nieuwe teams, maar sommigen misschien teleurgesteld. Voor alle kinderen bieden de teams in ieder geval kansen om na de Corona-pandemie, ook in competitieverband, een nieuw hockey-avontuur aan te gaan en om zich in- en om het veld plezierig verder te ontwikkelen met nieuwe teamgenootjes!

 

Alle betrokkenen, Lijnco’s, Trainers, Coaches, Technisch Coordinatoren en de Technisch Manager voeren dit teamindelingsproces met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uit. Op basis van het monitoren vanaf de start van het seizoen en (tussenstijds) beoordelen van de spelers, komen de nieuwe teams tot stand. Gelukkig hebben alle jeugdspelers flink door kunnen trainen en wedstrijden gespeeld, zodat de ontwikkelingen goed konden worden gevolgd, om tot de uiteindelijke nieuwe indelingen te komen.

 

Tegelijkertijd worden er in alle overleg hierover lastige besluiten genomen, waarbij het onvermijdelijk is dat die niet altijd voor iedereen de gewenste resultaten opleveren. We hebben er alle vertrouwen in dat de jeugdspelers (waar nodig met hulp van hun ouders) begrijpen dat je teleurgesteld mag zijn en dat dit erbij hoort in de sport. Wij zijn er van overtuigd dat door jullie eigen inzet als speler, ouder en enorme schare aan vrijwilligers in teambegeleiding, werkgroepen en commissies, alsmede onder begeleiding van een sterk professioneel technisch kader, uiteindelijk het plezier in hockey weer de overhand neemt.

 

We zijn enorm blij dat we ondanks de lastige Corona-tijd voor sportverenigingen veelal goed gevulde teams hebben in alle leeftijdscategorieen. Toch hebben wij er voor gekozen om wat actiever te blijven werven voor verschillende leeftijdsgroepen, ook tijdens het seizoen. Dit betekent dat er met man en macht gewerkt wordt aan het opvullen van jaarlijks enkele in aantallen enigszins "magere” teams.

 

De basis voor een plezierig en succesvol nieuw seizoen is hiermee gelegd en het is aan ons allen om hier net als afgelopen seizoen invulling aan te geven. De wijze waarop alle (ouders van) leden hier het afgelopen afwijkende seizoen mee om zijn gegaan, geeft ons het volste vertrouwen dat dit wederom zal lukken.

 

Heb je nu of tijdens het seizoen nog vragen of opmerkingen, dan kan je altijd mailen naar de Lijn Coordinatoren van je leeftijdscategorie: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected].

 

Trainingen nieuwe teams

Op maandag 31 mei a.s. starten de trainingen in de nieuwe teamsamenstellingen! Check eerdere berichten hierover en het actuele trainingsschema op de website!!

Heel veel plezier!

 

Met sportieve groet,

mede namens Lijn Coordinatoren en Technisch Management,

 

Gijs Bakker

Bestuur HTZ Jeug


Deel op: