header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Laatste kans Grote Clubactie!

Nieuws afbeelding 7-11-2021


Nog even en de Grote Clubactie zit er weer op. Alle teams hebben nog een paar dagen om de laatste loten te verkopen. Vrijdag 12 november moeten alle lotenboekjes weer ingeleverd zijn. Dit kan in het clubhuis. Op de bar staat een schatkist waar alle lotenboekjes ingestopt kunnen worden. Lever ze altijd in, ook als ze niet vol zijn!
Vanaf zaterdag 18 september 2021 gaat de Grote Clubactie weer van start! Ook dit jaar doet Shinty – net als meer dan 150 andere hockeyclubs in Nederland- weer mee. Met het geld dat we bij elkaar sparen hopen we leuke nieuwe trainingsmaterialen aan te kunnen schaffen voor de jeugd!

Hoe werkt het?

Vanaf vrijdag 17 september, ontvangen alle spelers van de F, de E6- en E8- en D-teams na de training een lotenboekje. Hiermee kunnen de kinderen loten verkopen aan opa en oma, familie, vrienden, mensen in de straat of langs het hockeyveld.  


Het verkopen van loten is heel eenvoudig en de koper heeft 2 mogelijkheden om te betalen:

1.QR-code op het boekje scannen en online betalen. De koper krijgt het lotnummer via email. 

2.Het machtigingsformulier in het boekje invullen


De bedragen worden altijd afgeschreven in een eenmalige machtiging zodat de kinderen niet met geld over straat hoeven.


Je kunt ook de QR-code van Shinty direct online delen, via deze link.


Op de achterkant van je boekje kan je zelf je lotenmeter bijhouden Ook voor loten die je online of via de QR hebt verkocht, want deze tellen natuurlijk ook mee.


Opbrengst

Een lot kost € 3,00, waarvan het grootste deel, namelijk € 2,40, rechtstreeks naar Shinty gaat. De rest gaat naar de loterij, waardoor iedereen die een lot koopt, ook nog eens kans maakt op mooie prijzen! . 


Boekjes inleveren in het clubhuis

Op de bar in het clubhuis staat een schatkist waarin het lotenboekje kan worden ingeleverd als het vol is of als je kind klaar is met het verkopen van loten. De uiterste inleverdatum is zondag 12 november. Let op: lever het boekje altijd in, ook als het niet vol is!


Prijzen voor de meest verkochte loten

Er zijn mooie prijzen te winnen als je kind veel loten weet te verkopen:

  • Iedereen die een vol verkoopboekje inlevert, krijgt een Shinty armbandje
  • Wie de meeste loten heeft verkocht, krijgt een bioscoopbon ter waarden van € 15,-


Vragen?

Heb je vragen over de Grote Clubactie van Shinty? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. En wellicht ten overvloede: meedoen is gewenst maar uiteraard niet verplicht. Maar meedoen zorgt er wel voor dat we als club extra’s kunnen aanschaffen die zonder deze actie niet mogelijk zijn. De inzet van je kind wordt dus zeer gewaardeerd!


We wensen iedereen veel succes met het (ver)kopen van loten!


Deel op: