header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Accommodatie

Fietsen in de fietsenstalling!

Nieuws afbeelding 30-9-2021

Van de gemeente ontvingen we deze week het bericht dat er een aantal fietsen onbeheerd waren achtergelaten (zie foto). Deze stonden niet in de fietsenstalling, maar tegen een hek zonder dat er iemand in de buurt was. Is één van deze fietsen van jou en staat deze nog steeds op de club? Wil je deze dan zo snel mogelijk weghalen? De gemeente heeft aangegeven de fietsen anders te verwijderen en ze op te slaan op de gemeentewerf. 


Het is superfijn dat veel spelers en publiek op de fiets naar Shinty komen. Jammergenoeg worden deze niet allemaal in een fietsenstalling geplaatst, maar bijvoorbeeld op het terras, in het speeltuintje en tegen de hekken. We willen iedereen verzoeken op je fiets altijd te plaatsen in één van de twee fietsenstallingen, ook tijdens trainingen en op wedstrijddagen. Op deze manier voorkomen we dat de hele club vol staat met fietsen en dat de gemeente de fietsen meeneemt.


Alvast bedankt!

Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Kom op de fiets naar de club!

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]