header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Vrijwilligers

We need help! Voor het Jeugdbestuur, de Zaalhockey-, Accommodatie- en Communicatie Commissie!

Nieuws afbeelding 17-10-2021

Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor Shinty! Door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers is het mogelijk om bijna 1100 leden te laten sporten in een gezellige en veilige omgeving. We zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste leden, ouders en andere betrokkenen!


We hebben dringend hulp nodig bij de Zaalhockeycommissie, Accommodatiecommissie, Communicatiecommissie en het Jeugdbestuur.


Zaalhockey Commissie

Voor het winterprogramma van Shinty zoeken we versterking voor de zaalhockeycommissie.   Wil je graag een steentje bijdragen en houd je van plannen en organiseren, dan is de zaalhockeycommissie misschien wel wat voor jou. Kennis van hockey is bij deze rol niet noodzakelijk. Ben je benieuwd wat de taken precies inhouden, stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen snel contact met je op.   

Accommodatiecommissie

Help jij mee om de velden schoon te houden?

Tijdens de herfst moeten op zaterdag- en zondagochtend voor aanvang van de wedstrijden de velden met een bladblazer schoon worden geblazen. Ben jij een ochtendmens en houd je van de geur van de herfst? Of speelt jouw kind in de jongste jeugd en vind jij het niet erg om een half uurtje eerder naar de club te komen? Dan is dit een leuke klus! We zoeken meerdere vrijwilligers zodat we het werk kunnen verdelen. Meld je aan door een bericht te sturen naar [email protected] of meld je aan via 06 11031067.


Communicatiecommissie

 

Voor onze Communicatiecommissie zijn we op zoek naar versterking! Schrijf je graag, is fotograferen een hobby van je of draai je je hand niet om voor het maken van een leuke video? Lijkt het je leuk om mee te werken aan de nieuwe website van Shinty en wil je helpen deze daarna up-to-date te houden? Heb je creatieve idee├źn, ben je helemaal thuis in de wereld van social media of kan je ons helpen met allerlei communicatieplannen? Is één (of meerdere) van deze dingen je op het lijf geschreven? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Jeugdbestuur

 

Na een lange, saaie periode dat we niks konden doen, is het eindelijk weer zover: het Jeugdbestuur van 2021-2022 is op zoek naar nieuwe enthousiaste leden!!!

Zit jij in de A of B en houd jij wel van een feestje (organiseren)? Dan zijn we naar jou op zoek! Ben jij hierin ge├»nteresseerd of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Hierin vermeld je je naam, leeftijd, team en telefoonnummer. Wij hopen snel leuke reacties van jullie te krijgen en er een mooi jaar van te maken!!!Liever wat anders doen?


Staat hierboven jouw gedroomde vacature er niet tussen? Maar vind je het leuk om meer betrokken te zijn bij Shinty? Wil je je graag inzetten voor jouw club? En vind je het leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen? Meld je dan toch aan! We hebben je hulp hard nodig! Aanmelden kan via [email protected]

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]