header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
G-Hockey

G-Hockeyers Shinty Winterkampioen!

Nieuws afbeelding 4-12-2021

De G-Hockeyers van Shinty kunnen terugkijken op een mooie eerste seizoenshelft. Halverwege de competitie staan ze op een prachtige eerste plaats in hun poule en dus zijn ze Winterkampioen! 


Vorig weekend was er een speciale training voor het team, ze hadden namelijk hoog bezoek van de Hockeypieten. De regen mocht de pret niet drukken, dus er werd fanatiek meegedaan door iedereen. En dat deze extra speciale training de G-Hockeyers geen windeieren heeft gelegd, blijkt wel uit de cijfers van vandaag.


Het G-Team speelde vandaag namelijk een inhaalwedstrijd tegen Laren. En na een spannende wedstrijd wisten de  Shintianen met 5-4 te winnen, Met maar liefst 19 doelpunten in 4 wedstrijden, kunnen we wel stellen dat de G-Spelers zeer doeltreffend zijn dit seizoen.


Gefeliciteerd G1! Heel knap gedaan!


Er is altijd plek voor meer spelers in het G-Hockeyteam! Dus ben of ken jij iemand uit de regio die graag een keer mee wil spelen* met de G-Hockeyers? Laat het dan weten via [email protected].  


*Indien zich problemen voordoen op het gebied van vervoer, van en naar Shinty, laat het ons dan weten. Momenteel hebben wij financiĆ«le mogelijkheden vanuit een NOC-NSF subsidie om hierin te ondersteunen. 

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]