header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Vrijwilligers

Hulp gezocht voor Zaalhockeycommissie en Communicatiecommissie!

Nieuws afbeelding 4-1-2022

Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor Shinty! Door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers is het mogelijk om bijna 1100 leden te laten sporten in een gezellige en veilige omgeving. We zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste leden, ouders en andere betrokkenen!


We hebben dringend hulp nodig bij de Zaalhockeycommissie en de Communicatiecommissie


Zaalhockeycommissie

Voor het winterprogramma van Shinty zoeken we versterking voor de zaalhockeycommissie.    Wil je graag een steentje bijdragen en houd je van plannen en organiseren, dan is de zaalhockeycommissie misschien wel wat voor jou. Kennis van hockey is bij deze rol niet noodzakelijk. Ben je benieuwd wat de taken precies inhouden, stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen snel contact met je op.    


Communicatiecommissie

 

Voor onze Communicatiecommissie zijn we op zoek naar versterking! Schrijf je graag, is fotograferen een hobby van je of draai je je hand niet om voor het maken van een leuke video? Lijkt het je leuk om mee te werken aan de nieuwe website van Shinty en wil je helpen deze daarna up-to-date te houden? Heb je creatieve idee├źn, ben je helemaal thuis in de wereld van social media of kan je ons helpen met allerlei communicatieplannen? Is één (of meerdere) van deze dingen je op het lijf geschreven? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!   


 

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]