header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Afscheid Laurens Kruijff

Nieuws afbeelding 26-3-2022 Beste Shintianen,

Afgelopen acht jaar heb ik bijna alle rollen binnen de club waargenomen. Zo ben ik keeper van Heren 1 geweest en speler van Heren 3. Ik ben trainer van bijna elk jeugdteam geweest en coach van meerdere senioren- en jeugdteams. Hiernaast heb ik afgelopen drie jaar onder begeleiding van Jurriaan Kloks de breedtesport/co√∂rdinatie van Shinty vormgegeven. 

Na deze prachtige acht jaren op het groene complex aan de Hoofdstraat 21, is het voor mij tijd om een volgende stap te maken. Na overleg met Jurriaan en het bestuur zijn wij eruit gekomen dat medio juni ik mijn laatste dagen op Shinty doorbreng. Tot die tijd zal ik nog steeds (bijna) elke dag aanwezig zijn op het complex en met JD1, JA1 en de doorgroei van de breedte en de breedte naar de senioren bezig zijn. 

Ik zal vanaf volgend seizoen in een co√∂rdinerende en coachende rol te vinden zijn op MMHC Voordaan. Ik heb zorgvuldig gezocht naar een passende stap in de goede richting en heb met Voordaan daarmee de club gevonden die ik graag wilde. Vanaf volgend seizoen zal ik niet meer werkzaam zijn bij Shinty, maar de club zal voor altijd een plek in mijn hart koesteren. 

Ik kan dan denk ik ook wel zeggen dat ik een groen en wit hart heb.

Met vriendelijke groet,

Laurens Kruijff
Deel op: