header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Senioren

H1 uitgeschakeld in Silvercup

Nieuws afbeelding 29-4-2022 Het is Heren 1 niet gelukt om de kwartfinale van de Silvercup te bereiken. Vrijdagavond namen zij het op in en tegen Abcoude, maar moesten helaas hun meerdere erkennen in de 2e klasser.

Abcoude begon ijzersterk en kwam door twee snelle doelpunten binnen 3 minuten op een 2-0 voorsprong. Nog voor het einde van het eerste kwart wisten ze zelfs de 3-0 op het scorebord te zetten.

Shinty probeerde het tij nog te keren en maakte 3-1. Maar ondanks het tegendoelpunt wist Abcoude de voorsprong verder uit te breiden en werd de eindstand 5-1.

Hiermee is er helaas een einde gekomen aan een mooi Silvercup-seizoen voor Shinty. Hopelijk wordt volgend bekerseizoen net zo mooi!