header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

Zondag 5 juni: Familietoernooi - TikTok till you drop! Schrijf je nu in!

Nieuws afbeelding 12-5-2022

Zondag 5 juni is het eindelijk weer zover; het Shinty Familietoernooi. Schrijf je nu in! Het Shinty Familietoernooi is het leukste en gezelligste toernooi wat er is! Na 2 jaar wachten zijn we er weer helemaal klaar voor. Vorm snel een team van 10 familieleden & vrienden en schrijf je uiterlijk 29 mei in voor hét toernooi van Shinty! Het thema is "TikTok till you drop” en dat betekent veel dans, beweging & eigen creativiteit! Voor de leukste Tiktok-post van je team ligt nu al een fantastische prijs te wachten*. Jij doet toch ook mee? 

(*meer info hier over volgt later)

 

Wie kan meedoen?

Iedereen! Wel of geen ervaring, oud, jong, van mini tot veteraan, het maakt niet uit. Voorwaarde is dat het merendeel van jouw team lid is van Shinty of op een of andere manier betrokken is bij de club. Tevens bestaat jouw team uit minimum 10 en maximaal 15 leden, zowel spelende als niet-spelende teamgenoten.

 

We spelen 8 tegen 8 en je mag onbeperkt wisselen. Heb je te weinig familieleden? Geen nood, vorm dan samen met één of meerdere gezinnen een team. Combineer gerust met teamgenootjes, buren, familie en vrienden. We proberen bij de poule-indeling rekening te houden met de verschillende leeftijdscategorieën.

 

Wat is een Familieteam?

Eén of meerdere families (en/of vrienden) die een duidelijke binding hebben met Shinty. Dit kan betekenen dat kinderen en/of de ouders lid zijn van Shinty en/of op een andere manier betrokken zijn bij de club. De leeftijdsopbouw binnen het team is een mix van jong en oud. Hockeyervaring is geen must! Het uitgangspunt in deze poule van familieteams is sportiviteit en gezelligheid. De spelregels zullen hierop worden afgestemd. Nogmaals gezelligheid en sportiviteit hebben prio boven winnen!

 

Wat is een Prestatieteam?

Vind je het leuk om tijdens het Familietoernooi wat competitiever te hockeyen, schrijf je dan in als prestatieteam. Om voor deze poule in aanmerking te komen moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

 

Zo moet het team voor meer dan de helft uit Shinty-leden bestaan en is enige hockey-ervaring wenselijk (dit ter beoordeling van de teams zelf). Daarnaast geldt de regel dat je minimaal in een C-team moet spelen om te kunnen meedoen. Misschien overbodig, maar ook voor de poule van prestatieteams staan sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel. Het blijft tenslotte een familietoernooi!

 

Wat kost het?

De kosten bedragen € 195,- per team bestaande uit 10 personen. Ben je met meer (zowel spelende als niet-spelende teamgenoten) dan betaal je €19,50 per persoon extra. Een team bestaat uit maximaal 15 personen. Kinderen tot en met 5 jaar zijn gratis. Vanaf 6 jaar maak je dus ook onderdeel uit van een team. Het bedrag is inclusief verzorgde lunch en diner, plus wat extra verrassingen.

 

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven is erg eenvoudig en kan via deze link

Vervolgens kun je betalen via de Shinty app / website. Je kan jouw team tot en met uiterlijk zondag 29 mei a.s. aanmelden. 

Let op: jouw aanmelding is pas definitief als het inschrijfformulier en de betaling zijn ontvangen!

 

Betalen via Shinty app

- Ga rechtsonder naar 'Meer...’ -> kies ‘Evenementen’

- Meld je aan voor het evenement 'Familietoernooi TikTok till you drop'

- Geef bij 'Introducees' eventueel het aantal extra deelnemers aan (bij meer dan 10 deelnemers)

- Vul bij ‘Opmerkingen’ de naam van jouw team in

- Betaal via iDEALBetalen via Shinty website

- Log in op de website met je lidnummer en wachtwoord (rechts bovenaan de website Inloggen)

- Ga in het menu bovenin naar ‘Club’ en kies dan voor ‘Evenementen'

- Meld je aan voor het evenement ‘Familietoernooi TikTok till you drop’

- Geef bij 'Introducees' eventueel het aantal extra deelnemers aan (bij meer dan 10 deelnemers)

- Vul bij ‘Opmerkingen’ de naam van jouw team in

- Betaal via iDEAL

 

Lidnummer en/of wachtwoord vergeten?
Ben je je lidnummer en/of wachtwoord vergeten en kun je niet inloggen op de website of app? Stuur een e-mail naar [email protected].

 

De eerste 20 teams die zich hebben ingeschreven én hebben betaald zijn zeker van plaatsing voor het toernooi. Dit zijn de eerste 10 familieteams en de eerste 10 prestatieteams.

 

 

Locatie & tijd

Zoals elk jaar is de locatie het terrein van Shinty. De parkeergelegenheid is beperkt, dus kom lekker met de fiets!

 

Vanaf 8.45 uur kunnen teams zich melden bij de informatietafel. Om 9.30 uur beginnen de wedstrijden.

 

Wij hebben er veel zin in en zien jullie graag op zondag 5 juni!

 

De organisatie

Piet, Xavier, Marcel & Roderick 

 

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]