header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Langs de F2-Lijn

Nieuws afbeelding 22-5-2022

De F2 heeft er een paar mooie hockeymaanden opzitten! Dat de zaal begin van dit jaar onverwacht toch nog door kon gaan, was een cadeautjeDe stappen in de behendigheid van de kids zijn mooi in het spel op het veld terug te zien. Ondertussen zijn de teambanden goed gesmeed. Nu de Slotdag nadert en de voorbereidingen voor het volgende seizoen worden getroffen, stromen de verzoeken binnen of dit geweldige team bij uitzondering niet nog een seizoen bij elkaar kan blijven.
Ook dit weekend hebben de teams weer hard geknokt en vooral veel plezier beleefd. Zo hebben de meiden van MF2-4 in de auto weer uit volle borst meegezongen met de nieuwste hits. De energieniveaus goed op pijl om er vol tegenaan te gaan tegen Schaerwijde. Er wordt gepassed, af en toe gedroomd, gescoord, maar vooral samen gespeeld en nooit gezeurd.
MF2-2 ging in het ochtendgloren gewapend in hun professionele teamjasjes richting Shinty. De dames wisten zich in de eerste helft van een 3-0 achterstand terug te knokken naar een 6-3 overwinning. De tweede helft was bloedstollend spannend, de teams waren zeer aan elkaar gewaagd. Shinty sleepte uiteindelijk de overwinning binnen met een eindscore van 13-12.

De F2 gaat vol enthousiasme naar de laatste 2 competitiewedstrijden en het slottoernooi!

Deel op: