header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

Gezelligheid en Sportiviteit bij Familietoernooi!

Nieuws afbeelding 5-6-2022 Op 1e Pinksterdag was het na 3 jaar dan eindelijk weer zo ver: het Familietoernooi!
Met als thema 'Tiktok till you drop' kon deze dag dan ook niet anders gestart worden dan met een dansje als warming-up voor de 18 deelnemende teams.

Terwijl het zonnetje probeerde door te breken, werden de partijen gespeeld. Sportiviteit en gezelligheid voor op natuurlijk, zeker bij de familieteams want: #meedoenisbelangrijkerdanwinnen. Bij de prestatieteams ging het er wat fanatieker aan toe, maar ook daar was gezelligheid troef.Tijdens de pauzes kon iedereen genieten van heerlijke koffies van Smit & Dorlas en allerlei versnaperingen verzorgd door Jumbo Driebergen.

Naast de hockeywedstrijden, was er ook een heuse touwtrekwedstrijd.En na al die inspanningen was het natuurlijk extra genieten van Brams Pannenkoeken voor de lunch!
De verschillende teams hadden flink hun best gedaan om passende outfits te scoren.


Hoewel tegen het einde van de middag de zon helaas plaats moest maken voor de regen, mocht dat de pret niet drukken en werd iedereen getrakteerd op een heerlijk diner van Koken Bij Koksgasten en El Bollo, met een toetje van Toettie!Het was en geslaagde dag! Grote dank aan Piet, Xavier, Marcel en Roderick voor de organisatie!

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]