header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Teamindelingen bekend!

12-6-2022

BEKENDMAKING NIEUWE TEAMS 2022-2023

Alle jeugdteams voor het komende seizoen zijn inmiddels gepubliceerd op de website van DMHC Shinty. In verband met de AVG-(privacy)wetgeving kunnen jullie de indeling alleen bekijken door in te loggen op de site met lidnummer en wachtwoord. Nieuwe leden ontvangen een instructie van onze Ledenadministratie, zodat zij ook kunnen zien in welk team ze geplaatst zijn.

De teams kunnen jullie als volgt vinden:

  • Inloggen (rechtsboven homepage)
  • Ga naar 'Club' (navigatiebalk boven in de pagina)
  • Klik op de button 'Documenten'
  • Kies 'Teamindeling Jeugd seizoen 2022-2023'
  • Download het betreffende document.

 

Lidnummer of wachtwoord vergeten? Stuur dan een e-mail naar[email protected]

Over de teamindeling

De technisch manager, technisch coördinatoren, trainers, (jeugd)coaches en lijnco’s hebben in gezamenlijk overleg de teams met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Jullie ontwikkeling op het gebied van bewegen, instelling, techniek en inzicht is vanaf de start van het seizoen bijgehouden, tussentijds beoordeeld en doorlopend besproken en getoetst met de trainers, (jeugd)coaches, technische coördinatoren, technisch manager en lijnco’s.

Ondanks alle informatie die door het hele jaar heen is verzameld, blijft het samenstellen van nieuwe teams elk jaar weer een puzzel. Een puzzel die we met z’n allen zo goed mogelijk proberen te leggen. Een puzzel waarbij we rekening proberen te houden met een ieders wensen en voorkeuren, zowel op hockeyend als op persoonlijk gebied. Wij zijn tevreden met het resultaat omdat we het gevoel hebben dat we voor iedereen de best mogelijk plek hebben weten te vinden. Tegelijkertijd zijn we ons ervan bewust dat nieuwe teams per definitie tot verandering leiden en dat die veranderingen tot vreugde, maar soms ook tot teleurstelling kunnen leiden. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat jeugdspelers, soms met hulp van hun ouders, weten en begrijpen dat dit er ook bij hoort in de sport. Ook zijn wij ervan overtuigd dat het plezier in hockey altijd weer de overhand neemt, vooral vanwege jullie eigen inzet!

In navolging op onze eerdere publicatie over hoe de procedures van teamindelingen lopen in de verschillende opleidingsfases (Fase 1 = 1e jaars F, 2e jaars F, E6 / Fase 2 = E8, 1e en 2e jaars D / Fase 3 = 1e en 2e jaars C, 1e jaars B / Fase 4= 2e jaars B, 1e en 2e jaars A), zijn we verheugd om te kunnen melden dat we in Fase 2 ook dit jaar weer een zogeheten ‘opleidingsteam’ hebben kunnen samenstellen. We hebben de afgelopen jaren geconstateerd dat het opleiden van de individuele speler soms effectiever is wanneer je kinderen van dezelfde leeftijd clustert in meer homogene groepen. Wij menen dat we hiermee de opleiding van al onze spelers kunnen verbeteren. Het opleidingsteam wordt gezien als een team met potentie, bestaande uit een mix van leuke jonge spelers. Het technisch hart ziet potentie bij deze spelers en het team zal, onder leiding van gepassioneerde trainers/coaches en, anders dan andere jaren, ook een hoofdtrainer, zich optimaal kunnen ontwikkelen om zodoende het jaar erop een volgende stap te kunnen maken. Uit ervaring blijkt dat deze spelers hun ontwikkeling op positieve wijze voortzetten.

We zijn enorm blij dat we in bijna alle leeftijdscategorieën weer een goed aantal teams en goed gevulde teams hebben kunnen aanmelden bij de KNHB. Door omstandigheden soms wat veel kinderen in een team, zodat er flink door gewisseld kan worden, en soms wat weinig, zodat er vaker spelers ingeleend moeten worden. Voor de meeste teams is het zelfs gelukt een keeper aan te stellen.

De basis voor een plezierig en succesvol nieuw seizoen is hiermee gelegd en het is aan ons allen om hier net als afgelopen seizoen invulling aan te geven.

Heb je een vraag over jouw teamindeling of dat van je kind, of heb je tijdens het seizoen vragen of opmerkingen, dan kan je die altijd mailen naar de lijncoördinatoren van je eigen leeftijdscategorie: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]. De Jeugdcommissie streeft er naar om vragen over de nieuwe teams in de week ná 20 juni af te handelen. In aanvulling hierop het dringende verzoek om de lijncoördinatoren niet individueel te appen of te bellen met vragen of opmerkingen, maar hier de aangegeven mailadressen voor te gebruiken. Dit om het totaaloverzicht te kunnen bewaren.

Trainingen nieuwe teams

Vanaf maandag 13 juni a.s. starten de trainingen in de nieuwe teamsamenstellingen. Check hiervoor het actuele trainingsschema op de website!

 

Heel veel hockeyplezier komend seizoen!

 

Deel op:

Zoeken

Agenda

15-12 Kerstdiner O16
16-12 Kerstdiner O14

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]