header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Jeugd start seizoen 2022/2023 vol enthousiasme!

Nieuws afbeelding 22-8-2022

De jeugd is weer lekker op de velden te vinden na een welverdiende vakantie. Periode 1 is begonnen! 


Zo zijn de eerste trainingen en oefenwedstrijden goed bezet. Er is voldoende tijd om hard te trainen of gewoon genoeg te oefenen voor de competitie weer van start gaat. Langs de velden is het nu al gezellig druk met publiek! We zijn enorm blij met al die ouders die de hockeysport een warm hart toedragen en hun kinderen de kans geven vanaf de start van het seizoen aanwezig te zijn.


Alle ouders, begeleiders, managers en coaches willen wij uitnodigen om goed in het eigen (hockey)netwerk te kijken en met je Lijnco in overleg te gaan, voor het organiseren van leuke oefenpotjes, teamuitjes of zelfs toernooien (zie ook KNHB en/of Hockey.nl en facebook Trainers4Trainers). Er is van alles te bedenken en op bijna alle clubs in Nederland zit (via via) wel een bekende.


Leuk om te zien dat er bij de tegenstanders voor de oefenpotjes soms ook ’onbekende’ clubs zitten, die helemaal niet uit de regio komen en met andere speelwijzen en vaardigheden. Zo heeft MB1 tegen een talentvolle Duitse ploeg uit Bremen gespeeld.


Op de website en in de app is het trainingsschema en zijn de oefenprogramma’s terug te vinden. 


Traditiegetrouw is de officiële aftrap van de breedte-teams natuurlijk de befaamde "Spoorwegderby”! Op zaterdag 3 september nemen we het op tegen de teams van Phoenix. Zodra het speelschema bekend is, zal deze gepubliceerd worden op de website en in de app. Kom ook vooral met z’n allen gezellig kijken op de club! Wij wensen jullie een geweldig seizoen toe!


Sportieve groet,

 

Gijs Bakker

Bestuur HTZ Jeugd

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]